17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Ο κύριος 80 εκατ. παραπονιέται, θα ήθελα να σε δω πριν 15 χρόνια που έπαιζαν μόνο αληθινοί άντρες’

Ειδήσεις Ελλάδα

EURO

ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΛΗ
18.10.2023 | 15:20

Ο Ράσμους Χόιλουντ πανηγυρίζει γκολ της εθνικής Δανίας κόντρα στο Σαν Μαρίνο
2023 AP IMAGES/FELICE CALABRO

Ο στόπερ του Σαν Μαρίνο, Ρομπέρτο ντι Μάιο, απάντησε στις κατηγορίες του Ράσμους Χόιλουντ για επιθετική συμπεριφορά των παικτών της ομάδας, τονίζοντας ότι ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ προσποιούταν συνεχώς για πέναλτι.

Ο Ράσμους Χόιλουντ κατηγόρησε τους παίκτες του Σαν Μαρίνο ότι ήθελαν να τον τραυματίσουν στην αναμέτρηση με τη Δανία την Τρίτη (17/10) στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2024.

Το Instagram story του Ρομπέρτο ντι Μάιο

Για τα όσα υποστήριξε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησε να απαντήσει ο στόπερ του Σαν Μαρίνο, Ρομπέρτο ντι Μάιο, ο οποίος με Instagram Story κατηγόρησε με τη σειρά του τον Χόιλουντ για θέατρο.

“Σήμερα διάβασα ότι ο κύριο 80 εκατομμύρια παραπονιέται, γιατί χθες δεν είχε καλή μεταχείριση από τους αμυντικούς του Σαν Μαρίνο.

Και αγαπητέ Ράσμους Χόιλουντ μάλλον σ’ ένα ποδόσφαιρο σαν το σημερινό που έχει εξαφανιστεί η σωματική επαφή μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου να κοροϊδεύει εμάς τους μικρούς αντιπάλους με άσχημες και επαναλαμβανόμενες χειρονομίες ή να προσποιείται σε κάθε ευκαιρία, ελπίζοντας στο Var για πέναλτι… Θα ήθελα να σε δω εσύ πριν από 15 χρόνια όταν μόνο αληθινοί άντρες έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Ήσουν μια απογοήτευση Χόιλουντ. Καλή τύχη!”, έγραψε ο 41χρονος αμυντικός.

σχετικα αρθρα

Καταγγελίες Χόιλουντ για παίκτες του Σαν Μαρίνο: “Άκουγα να λένε ότι θέλουν να με συντρίψουν”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό