20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Κωσταντέλιας φιγουράρει στο top10 με τα κορυφαία ταλέντα του κόσμου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει και φιγουράρει στην λίστα με τους κορυφαίους μεσοεπιθετικούς του κόσμου, όντας στην 8η θέση σε ηλικίες από 21 ετών και κάτω.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ είναι αδιαμφισβήτητα καμάρι για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την Super League. Ο ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει και έχει… τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις και οι σειρήνες από Ευρώπη έχουν καταφθάσει ήδη στο στρατόπεδο της Τούμπας από κορυφαίες ομάδες. 

Μάλιστα, οι πολύ καλές του εμφανίσεις με το «δικέφαλο» στο στήθος δεν έχουν ως σίγουρη μόνο την διαφαινόμενη μελλοντική σημαντική του πώληση, αλλά ακόμη και τα credits από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα οι λίστες με τα κορυφαία ταλέντα όλου του κόσμου έχουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Έλληνα διεθνή. Στους top10 από 21χρονών και κάτω ποδοσφαιριστές, ο Κωνσταντέλιας βρίσκεται στην θέση 8.

Στην πρώτη τριάδα φυσικά βρίσκεται ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπέλινγκχαμ ο οποίος πλαισιώνεται από τους Φλόριαν Βιρτς της Λεβερκούζεν στην δεύτερη θέση και Μπιλάλ Ελ Κανούς της Γκενκ στην 3η θέση της κατάταξης αντίστοιχα.

Αναλυτικά η κατάταξη τον top-10 των κορυφαίων μεσοεπιθετικών του κόσμου, σε ηλικίες από 21 ετών και κάτω:

1. Τζουντ Μπέλινγκχαμ (Ρεάλ Μαδρίτης) 20 ετών2. Φλόριαν Βιρτς (Λεβερκούζεν) 20 ετών3. Μπιλάλ Ελ Κανούς (Γκενκ) 19 ετών4. Φακούντο Μπουονανότε (Μπράιτον) 19 ετών5. Κέντρι Πάες (Τσέλσι) 16 ετών6. Μαλίκ Φοφανά (Λυών) 18 ετών7. Οσκαρ Γκλουκ (Σάλτσμπουργκ) 20 ετών8. Γιάννης Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ) 21 ετών9. Λουίς Γκιγιέρμε (Παλμέιρας) 20 ετών10. Κρίστιαν Νέκβι Χλίνσον (Άγιαξ) 16 ετών

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό