26 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Ο Κριχόβιακ φόρεσε τη φανέλα και εγκαινίασε το Σεραφείδειο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
15.03.2022 | 17:42

Η ανακοίνωση και η φωτογράφιση του Κριχόβιακ είχε τη δική της σημειολογική σημασία για την ΑΕΚ καθώς έγινε στο Σεραφείδειο με τον Πολωνό να εγκανιάζει τους νέους χώρους του βοηθητικού γηπέδου της Ένωσης.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ εδώ και λίγη ώρα είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ με την Ένωση να μοιράζει στους λογαριασμούς της στα social τα πρώτα βίντεο και τις φωτογραφίες του Πολωνού μέσου με τη φανέλα των “κιτρινόμαυρων” και το νούμερο “16” στην πλάτη.

Η ΑΕΚ επέλεξε μάλιστα η ανακοίνωση, η παρουσίαση και όσα είχαν να κάνουν με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κριχόβιακ να συνδεθούν με το Σεραφείδειο με τον Πολωνό να εγκαινιάζει τα αποδυτήρια, να βγαίνει φωτογραφία μέσα σε αυτό και να κάνει τα πρώτα του κολπάκια με τη μπάλα και τη φανέλα της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο της Ένωσης.

Δείτε βίντεο από την παρουσία του Πολωνού στο Σεραφείδειο, πρώτα στα αποδυτήρια και εν συνεχεία στο γήπεδο με τον διεθνή μέσο να κάνει μερικά κόλπα με τη μπάλα.

Το tweet που ανέβασε η ΑΕΚ με φωτογραφίες του Πολωνού μέσου από το προπονητικό κέντρο της ομάδας της ΑΕΚ:

Ο Πολωνός δεν έχασε χρόνο μάλιστα και έκανε και το πρώτο ατομικό πρόγραμμα ενόψει της ενσωμάτωσης του την Τετάρτη στην προπόνηση της υπόλοιπης ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό