23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Κριστιάνο γλίτωσε την «βαριά καμπάνα» για την αντίδρασή του για τον… Μέσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει δεχθεί έντονη κριτική για την αντίδρασή του στον αγώνα της Αλ Νασρ απέναντι στην Αλ Σαμπάμπ (25/02, 3-2) και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μίας σοβαρής τιμωρίας. Ο Πορτογάλος σταρ, με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας να φωνάζουν διαρκώς το όνομα του Λιονέλ Μέσι για τον… πικάρουν, αποφάσισε να τους δείξει τα… γεννητικά όργανα!

Η κίνηση αυτή δεν εκτιμήθηκε απ’ ό,τι φαίνεται στη Σαουδική Αραβία και η Πειθαρχική Επιτροπή του πρωταθλήματος θέλει να το δει να τιμωρείται παραδειγματικά! Σύμφωνα με την «Marca», απαιτείται ο αποκλεισμός του CR7 για τουλάχιστον τους δύο επόμενους αγώνες της ομάδας του, αλλά και χρηματικό πρόστιμο το οποίο θα ξεπερνάει τις 250 χιλιάδες ευρώ!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιλέγει να… εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο, καθώς πρόσφατα είχε λάβει μέρος ένα παρόμοιο περιστατικό. Μετά την ήττα στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Αλ Χιλάλ (08/02, 2-0), για τον τελικό του Riyadh Cup, ένας φίλαθλος από την κερκίδα του πέταξε ένα κασκόλ με το λογότυπο του συλλόγου του πάνω, καθώς ο Πορτογάλος κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια.

Ο Κριστιάνο το πήρε, αρχικά το έτριψε στα γεννητικά του όργανα και εν συνεχεία το πέταξε ξανά πίσω στην κερκίδα. Ο Ρονάλντο σε περίπτωση τιμωρίας θα απουσιάσει από τους δύο επόμενους αγώνες στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά θα είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Champions League Ασίας απέναντι στην Αλ-Αΐν (04/03, 18:00).

Παρόλα αυτά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο εν τέλει δεν πρόκειται να τιμωρηθεί παρά τα προαναφερθέντα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εις βάρος του ποινή. Ο ίδιος προέβη σε δηλώσεις για το περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Σέβομαι όλους τους συλλόγους και η κίνηση αυτή εκφράζει τη δύναμη και τη νίκη. Δεν είναι ντροπή και στην Ευρώπη είμαστε συνηθισμένοι σε αυτή την κίνηση».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό