18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Κουτσίδης έζησε σε 16 ώρες δύο προκρίσεις στα πέναλτι

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάθε φίλος του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ντελίριο τις τελευταίες 24 ώρες. Η ομάδα τους έχει πραγματοποιήσει δύο από τις πιο ιστορικές στιγμές που έχει βιώσει ποτέ ο σύλλογος και για πάντα κοινός παρονομαστής θα είναι ο… Ισίδωρος Κουτσίδης, ο οποίος έφερε γούρι και βρέθηκε μέσα σε 16 ώρες και στα δύο γήπεδα, πανηγυρίζοντας προκρίσεις και στα δύο στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρέθηκε σχεδόν από το… πουθενά το βράδυ της Πέμπτης στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της Πόλης. Η τιμωρία του Παναγιώτη Ρέτσου έφερε τον Ανδρέα Ντόι στο κέντρο της άμυνας και γι’ αυτό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ χρειάστηκε να καλέσει ένα από τα αστέρια της ομάδας της Κ19 του κλαμπ, μη τυχόν χρειαστεί να περάσει κι άλλο στόπερ στο παιχνίδι.

Eurokinissi

Ο Κουτσίδης είδε τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League χάρις στις 3 επεμβάσεις πέναλτι του Τζολάκη, δεν ταξίδεψε πίσω στην Ελλάδα με την αποστολή στις 4:15 το πρωί, όπου «γκρεμίστηκε» οριακά το «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την καυτή υποδοχή των φίλων της ομάδας, παρέμεινε στην Πόλη και ο 19χρονος επιβιβάστηκε τις πρωινές ώρες σε… άλλο αεροπλάνο με ελάχιστο ύπνο – πώς να κοιμηθεί δηλαδή – και διένυσε 2.340 χλμ. για να φτάσει στη Νιόν της Ελβετίας.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός Κ19 αντιμετώπιζε την αντίστοιχη ομάδα της Ναντ και ο Κουτσίδης ήταν βασικός στο παιχνίδι, πραγματοποίησε μία καταπληκτική εμφάνιση και βοήθησε τους Πειραιώτες να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό του Youth League (Champions League Νέων) – ξανά στα πέναλτι -, με τον ίδιο να αγωνίζεται και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης. Υπέροχα τα όσα έζησε ο 19χρονος Κουτσίδης, βγαλμένο από ποδοσφαιρικό παραμύθι…

Κουτσίδης: «Δεν μου βγήκε κούραση, δεν έχω καταλάβει τι γίνεται από την ανδρεναλίνη»

«Μετά το χθεσινό (18/04) παιχνίδι και την ιστορική πρόκριση. Η ομάδα μού παρείχε, ευτυχώς, ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, κοιμήθηκα 2-3 ώρες. Πήρα το αεροπλάνο στις 07:30, κοιμήθηκα λίγο και εκεί όσο μπορούσα. Ήρθα στη Νιόν περίπου στις 10:30, πάω στο πρωινό της ομάδας, έφαγα λίγο, έκανα μπάνιο για να συνέλθω και 11:30 ήμουν γήπεδο.

Αυτήν τη στιγμή δεν έχω καταλάβει τι γίνεται, από την αδρεναλίνη, με τα συναισθήματα, δεν μου έχει βγει η κούραση, τίποτα. Έχουμε τελικό την Δευτέρα, έχουμε τρεις μέρες ξεκούραση. Θα ξεκουραστώ καλά», δήλωσε ο Ισίδωρος Κουτσίδης στην COSMOTE TV.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό