18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Κονσεϊσάο επιβεβαίωσε ότι ο Ναβάρο ντύνεται στα «ερυθρόλευκα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά τη νίκη της Πόρτο επί της Τσάβες με 1-0, ο προπονητής της Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο επιβεβαίωσε πως ο Φραν Ναβάρο θα φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού έχοντας αποχωρήσει ήδη από την Πορτογαλική ομάδα. 

Στην αναμέτρηση της Πόρτο με την Τσάβες (1-0) στις 29/12 έμεινε εκτός αποστολής, με τον προπονητή του να κάνει επίσημη την αποχώρηση του από την ομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα δημοσιογράφος τον ρώτησε σχετικά με τον Ναβάρο με εκείνον να απαντά: «Έφυγε, θα είναι μέλος του Ολυμπιακού. Μιλάω για ποδοσφαιριστές που είναι εδώ” Μιλάω για ποδοσφαιριστές που είναι εδώ».

Ο 25χρονος επιθετικός αναμένεται στην Ελλάδα το Σάββατο (30/12) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει με τους Πειραιώτες συμβόλαιο δανεισμού έξι μηνών και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το ποσό των 250.000 ευρώ στους δράκους για τον ποδοσφαιριστή. Στο deal τοποθετήθηκε και οψιόν αγοράς (δεν είναι υποχρεωτική) ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, με την Πόρτο να κρατάει ποσοστό μεταπώλησης 10%

Ο Φραν Ναβάρο αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Βαλένθια στην οποία αγωνίστηκε μέχρι τη δεύτερη ομάδα (97 αγώνες, 27 τέρματα, 5 ασίστ), καθώς στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός στη Λόκερεν. Η Ζιλ Βιθέντε ήταν η επόμενη του ομάδα που με δύο πολύ καλές χρονιές κέντρισε το ενδιαφέρον της Πόρτο που τον έκανε δικό της για 7.000.000 ευρώ το περασμένο καλοκαίρι. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό