23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Κλοπ αρπάχτηκε με ‘αστείο’ δημοσιογράφου για το πρόγραμμα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
07.12.2023 | 12:50

PRINT SCREEN

Ένας δημοσιογράφος του Apple TV αποπειράθηκε να κάνει πλάκα με το καλεντάρι της Λίβερπουλ, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ του απάντησε σε σοβαρό τόνο, δείχνοντας δυσαρεστημένος με το σχόλιό του.

Η Λίβερπουλ πέρασε επιτυχημένα από το Μπράμαλ Λέιν, επικρατώντας 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο Γιούργκεν Κλοπ αμέσως μετά το ματς παραχώρησε δηλώσεις στο Apple TV, ωστόσο ενοχλήθηκε από ένα σχόλιο δημοσιογράφου, ο οποίος είχε διάθεση να του κάνει χιούμορ για το βαρύ πρόγραμα των “reds”.

Ο Γερμανός κόουτς έχει αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν για τα πολλά ματς που δίνουν οι ομάδες (εστιάζοντας κυρίως στη δική του) σε λίγες μέρες, εξαντλώντας τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και δεν είδε με καλό μάτι αυτή την αναφορά, έστω κι αν είχε προθέσεις για χιούμορ.

“Δεν καταλαβαίνεις από ποδόσφαιρο, αν και εργάζεσαι εντός αυτού, άρα γιατί να συζητήσω και να εξηγήσω; Θα επιστρέψουμε μεσάνυχτα, θα κάνουμε δυο προπονήσεις και θα πάμε να ξαναπαίξουμε. Ήσουν αγενής. Η διαφορά μας είναι πως ενώ εσείς μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε ως δημοσιογράφοι, εγώ δεν μπορώ να κάνω το ίδιο γιατί θα είναι διαφορετικά τα πράγματα”.

Ο δημοσιογράφος δεν έδωσε συνέχεια και η συνέντευξη συνεχίστηκε κανονικά, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό