18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Κλοπ αποθέωσε το νέο… διαμάντι της Λίβερπουλ: «Τι υπέροχο παιδί είναι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ προετοιμάζονται για την… επόμενη ημέρα, αφού οι δύο μεριές θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Ο Γερμανός, όμως, φρόντισε να αφήσει ένα ακόμη… διαμάντι στα χέρια των «ρεντς», χάρις στην… ανακάλυψη του Κόνορ Μπράντλεϊ. 

Ο 20χρονος Βορειοιρλανδός εντυπωσίασε για άλλη μία φορά, στην εύκολη νίκη της Λίβερπουλ με 4-1 επί της Τσέλσι (31/01), πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ. Έτσι, ο Κλοπ τον έκανε μία μεγάλη… αγκαλιά όταν τον αντικατέστησε, όλο το «Άνφιλντ» σύσσωμο τον αποθέωσε για την εμφάνισή του και ο Γερμανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπράντλεϊ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Τι υπέροχο παιδί είναι. Εξαιρετικό το τελείωμά του στη φάση του γκολ, ενώ σε όλο το ματς είχε τρομερή συμμετοχή. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να έχει να αντιμετωπίσει στην πλευρά του τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος για εκείνον. Είναι ένας πολύ σοβαρός νεαρός και ήταν πραγματικά ξεχωριστός.

Τον είδαμε στην προετοιμασία. Τα πηγαίνει εξαιρετικά καλά. Μερικές εβδομάδες πριν ήμουν σε διακοπές και μερικοί φίλοι της Μπόλτον (σ.σ. είχε αγωνιστεί πέρυσι στην Μπόλτον ο Μπράντλεϊ ως δανεικός) με ρωτούσαν αν θα μπορούσαν να τον πάρουν πίσω, αλλά είναι πολύ αργά! Είναι πολύ σημαντικός για εμάς επειδή χωρίς αυτά τα παιδιά δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φέρει αυτά τα διαδοχικά αποτελέσματα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό