20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Κλοπ αποθέωσε τον Κορμπεράν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο στην Championship, τη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου για λογαριασμό της Γουέστ Μπρομ. Ο 40χρονος προπονητής πήρε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας και εκτόξευσε τις αποδόσεις της ομάδας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αναγνωρίζει το έργο του.

Η ποιότητα του Κορμπεράν δεν είναι κάτι που κρύβεται εύκολα. Για το όνομά του παραμιλάν μέχρι και τα μεγάλα ονόματα της Premier League. Ένα από αυτά μίλησε, μάλιστα, δημόσια για το πόσο του αρέσει το ποδόσφαιρο που βλέπει από τον σύλλογο του Μπρομγουιτς. Ο λόγος για τον Γιούργκεν Κλοπ που σε δηλώσεις του αποθέωσε συνολικά τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, ενώ ανέφερε συγκεκριμένα και για την ομάδα του Ισπανού ότι… ξέρει πραγματικά πώς να παίξει το άθλημα.

«Λατρεύω την Championship. Το παρακολουθώ συχνά. Η ένταση με την οποία παίζεται είναι τρελή. Ουάου! Το πρωτάθλημα είναι απίστευτα δύσκολο. Είναι εντυπωσιακό. Είδα πρόσφατα τη Γουέστ Μπρομ και έχουν πραγματική ιδέα πώς να παίζουν ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Κορμπεράν ανέλαβε τον ομάδα τον Οκτώβριο του 2022, ένα μήνα μετά την απόλυσή του από τους «ερυθρόλευκους». Στην προκειμένη χρονική περίοδο η Γουέστ Μπρομ βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται με 56 βαθμούς στην πέμπτη θέση της Championship και διεκδικεί μία από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό