22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο Κασσελάκης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι Τσίπρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη διαφωνία του με τις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και λόγους αξιοπρέπειας προέταξε ο Στέλιος Κούλογλου ως βασικά επιχειρήματα που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να αποχωρήσει από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας απόψε στο ATTICA TV, ο ευρωβουλευτής ανέφερε: «Φεύγω γιατί ο Μητσοτάκης κάνει ό,τι θέλει τα δελτία ειδήσεων ενώ η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ απασχολεί τα πρωϊνάδικα και τις κουτσομπολίστικες εκπομπές».

Συνεχίζοντας, ο Στέλιος Κούλογλου επέκρινε τον Κασσελάκη ότι σε αυτή τη δύσκολη, παγκόσμια συγκυρία, ενώ ο Μητσοτάκης πήγε στην Αίγυπτο, εκείνος αντίστοιχα έπρεπε να είχε πάει στη Ράφα και να είχε αναλάβει αντίστοιχες πρωτοβουλίες για τον παλαιστινιακό λαό, μαζί με άλλους αριστερούς ηγέτες.

«Το δικαίωμα της αλλαγής άποψης επιτρέπεται ακόμα και σε πρόεδρο κόμματος αλλά το να λέει κάποιος ότι τα έγραφα αυτά σε ηλικία 24 ετών επειδή περνούσα δύσκολα με μια κοπέλα, αυτό είναι έλλειψη σοβαρότητας. Επίσης, το άλλο είναι ότι στην ομιλία του στο ΣΕΒ, ήταν τελείως εκτός θέσεων της Αριστεράς. Είμαι υπέρ των συγκλίσεων αλλά δεν ειπώθηκε τίποτα για αύξηση μισθών, συλλογικές συμβάσεις, κτλ».

«Θα μπορούσε να δοθεί τράτο αν ο κ Κασσελάκης επιχειρούσε να συμφιλιωθεί. Αντί αυτού έχουμε απειλές για διαγραφές και έξοδο από τα ψηφοδέλτια…Τα κίνητρα μου είναι προσωπικής αξιοπρέπειας. Δεν γίνεται ο ένας να κατηγορεί τον άλλο δημόσια ως ανεπάγγελτο ή να ανεβάζει αξονικές τομογραφίες ασθενών», πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου.

«Δεν προτρέπω κανέναν να φύγει από ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα το έκανα ποτέ και με κανένα. Δεν υπονόμευσα ποτέ κανένα, η κριτική είναι υπονόμευση; Στην περίπτωση του κ. Τζουμάκα, δεν ακολουθήθηκαν οι καταστατικές διαδικασίες του κόμματος. Ο κ. Κασσελακης θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι Τσίπρας, που δικαιούταν να διαγράψει και δεν το έκανε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό