22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο «κακός χαμός» στην Μπριζ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η κατάσταση στην Κλαμπ Μπριζ μόνο ιδανική δεν φαίνεται ακριβώς πριν το παιχνίδι της απέναντι στον ΠΑΟΚ (18/04, 22:00, Cosmote Sport 3HD) για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Conference League. Οι Βέλγοι νίκησαν με 1-0 στην έδρα τους και θα επιχειρήσουν να διαχειριστούν τις πολλές απουσίες που έχουν, ώστε να διατηρήσουν το σκορ υπέρ τους.

Τα Μέσα στο Βέλγιο μεταδίδουν πως προέκυψε διαμάχη ανάμεσα στο μεγαλύτερο αστέρι του συλλόγου, τον Αντρέας Σκοβ Όλσεν και το ιατρικό επιτελείο και ο Δανός μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την Ελλάδα και επέστρεψε στην πατρίδα του! Ο Σκοβ Όλσεν είχε απουσιάσει από το πρώτο παιχνίδι λόγω ενοχλήσεων και δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Κλαμπ Μπριζ την Τετάρτη (17/04) ενόψει του επαναληπτικού, αφού «δεν αισθανόταν στο 100%».

Ωστόσο, οι γιατροί της ομάδας διαφωνούν με τα όσα τους εξέφρασε ο παίκτης για την κατάσταση της υγείας του κι εκείνος έφυγε για Δανία για να λάβει μία δεύτερη ιατρική γνωμάτευση. Για την ιστορία, ο Σκοβ Όλσεν μετράει φέτος 23 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, με την χρηματιστιριακή αξία του 24χρονου να ανέρχεται στα 18 εκατ. ευρώ.

Έτσι, ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές των Βέλγων θα χάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ενώ υπενθυμίζεται επίσης πως θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Σιμόν Μινιολέ και Κάσπερ Νίλσεν, αλλά και οι τιμωρημένοι Ίγκορ Τιάγκο, Μπράντον Μέχελε και ο Μαξίμ Ντε Κάιπερ, που συμπλήρωσαν κάρτες στην αναμέτρηση στο Μπριζ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό