21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο καιρός των Χριστουγέννων

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα , σε όλη τη χώρα ο καιρός  θα είναι γενικά αίθριος, με αρκετή ηλιοφάνεια και μόνο λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα και κατά τόπους πιο αυξημένες, κυρίως στα δυτικά και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στο Αιγαίο θα φτάνουν και τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 15 με 18 βαθμούς και στα νότια τους 18 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 και τοπικά 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ και στα ανατολικά κυρίως από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 και τοπικά 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό