22 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο καιρός την Τρίτη: Βελτιωμένος ο καιρός

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τρίτη, ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι βελτιωμένος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές, ιδιαίτερα στα δυτικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο δυτικοί-βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα πνέουν στα βόρεια τμήματα του από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στο υπόλοιπα τμήματα του από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 19 με 22 βαθμούς και στα κεντρικά και τα νότια τους 23 με 24 και τοπικά 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες τοπικές αραιές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 3 έως 4 μποφόρ και από το μεσημέρι θα πνέουν κυρίως από δυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες, κυρίως τις πρωινές ώρες, και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς 2 έως 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό