19.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

«Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την απάντησή της σε όσα είπε το τελευταίο διάστημα η πρώην συνεργάτιδά της Τζο Κουτσοκώστα έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα, με δηλώσεις που έκανε στη χθεσινή της πρεμιέρα στο Nox.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες, η Τζο Κουτσοκώστα παραιτήθηκε από την εκπομπή «I love Σουκου» γιατί όπως είπε αργότερα σε δηλώσεις της τη δυσκόλεψε το κομμάτι του gossip που υπήρχε στην εκπομπη.

Μιλώντας, λοιπόν, στην εκπομπή «Mega καλημέρα» η Μπέττυ Μαγγίρα είπε:

«Ήταν ξαφνικό, δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι αλλά είναι σεβαστή η άποψή της. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι αφού δεν ένιωθε καλά, καλά έκανε και αποχώρησε. Ο καθένας κρίνεται από αυτά που λέει και την άποψη που έχει για τα πράγματα, ήξερε που ήρθε και όταν έκανε το δοκιμαστικό. Δεν θα πω περαιτέρω πράγματα, ήξερε πολύ καλά γιατί πράγμα ήρθε στην εκπομπή.

Εγώ σέβομαι το γεγονός ότι μπορεί να μην ένιωσε άνετα, μπορεί να μην έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό, μπορεί να μετάνιωσε. Οι χημείες των ανθρώπων πολλές φορές μπορεί να μη δέσουν, να μη δέσει το γλυκό. Όλα τα σέβομαι. Απλά δεν μου αρέσει να τοποθετείται κάποιος εκ των υστέρων για πράγματα, τα οποία σε εμάς δεν έχει πει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό