23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Καβάνι μεταμορφώθηκε σε… Ταρζάν για χάρη των κρασιών του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Έντισον Καβάνι, μεταμορφώθηκε σε Βασιλιά της ζούγκλας για χάρη της παρουσίασης της δικής του μάρκας κρασιών. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής παρουσίασε με ένα πρωτότυπο τρόπο την συλλογή του, με την παρουσία του να θυμίζει τον Ταρζάν, όντας ανέμελος σε ένα δάσος στην πατρίδα του.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπόκα Τζούνιορς, πήρε ειδική άδεια από την ομάδα του για να ταξιδέψει στην χώρα του για την τέλεση της διαφήμισης που πραγματικά εντυπωσιάζει το κοινό.

Η νέα επιχειρηματική του κίνηση έχει να κάνει με μια σειρά κρασιών την οποία ο ίδιος εφηύρε, και μάλιστα διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο, μιας και το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει χιλιάδες λάικς.

Ως, χαρακτηριστική ετικέτα μάλιστα στα κρασιά του εν ονόματι «Cavani Wines»  έχει τον προσωπικό του πανηγυρισμό του «τοξοβόλου». Ημίγυμνος, στην ζούγκλα, με τα μακριά του μαλλιά θυμίζει πολύ την φιγούρα του Βασιλιά της ζούγκλας, Ταρζάν. Ο ίδιος δηλώνεις πανευτυχής με αυτή την νέα του επιχειρηματική κίνηση και συνοδεύει το βίντεο λέγοντας τα εξής: 

«Είναι περηφάνια για μένα που μοιράζομαι το λανσάρισμα της προσωπικής μου επωνυμίας και του πρώτου προϊόντος της, μια επιλογή από εκλεκτά κρασιά που παράγονται από δύο ιστορικά οινοποιεία στην Ουρουγουάη.

Μια συναρπαστική πρόκληση που απολαμβάνω κι αναμφίβολα θα μεταφέρει ένα μέρος της ουσίας της δημιουργίας της! Ας γιορτάσουμε όλες τις καλές στιγμές!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό