19.2 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ επέλεξε τις τρεις αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός δήλωσε την ευρωπαϊκή του λίστα και ο Κάρλος Καρβαλιάλ προέβη στις τρεις προσθήκες/αλλαγές που δικαιούται, με τα ερωτηματικά, όμως, να παραμένουν όσον αφορά τους όσους αποχώρησαν από το κλαμπ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τους Ντέιβιντ Κάρμο, Τσικίνιο και Αντρέ Όρτα, με τον Ζέλσον Μαρτίνς να παραμένει εκτός (είναι και τραυματίας για τις επόμενες δύο εβδομάδες), ενώ και έξω έμεινε και ο Φραν Ναβάρο. Στη θέση του σέντερ φορ υπενθυμίζεται πως είναι διαθέσιμοι οι Γιουσέφ Ελ-Αραμπί, Αγιούμπ Ελ Κααμπί και Στέφαν Γιόβετιτς.

Ο Ολυμπιακός έδιωξε αρκετούς παίκτες, επτά συγκεκριμένα στον αριθμό, συνεπώς έχασε τέσσερις θέσεις επί της ουσίας στην ευρωπαϊκή λίστα. Αυτό διότι όσοι κι αν έφευγαν, μόνο τρεις καινούργιοι ποδοσφαιριστές μπορούσαν να δηλωθούν μετά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Και με τον Μαντί Καμαρά να είναι στην δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, τον Βιθέντε Ιμπόρα να μην υπολογίζεται και το ενδεχόμενο να ενταχθεί ο Γιόβετιτς ακόμα στην Παρτίζαν, διατηρούνται μερικά ερωτηματικά με την πληρότητα της ευρωπαϊκής λίστας.

Η εικόνα της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού μετά τις αλλαγές:ΤερματοφύλακεςΑλέξανδρος ΠασχαλάκηςΚώστας ΤζολάκηςΑθανάσιος ΠαπαδούδηςΑμυντικοίΝταβίντ ΚάρμοΚίνιΡοντινέιΦρανσίσκο ΟρτέγαΟμάρ ΡίτσαρντςΠέτρος ΜπαγκαλιάνηςΠαναγιώτης ΡέτσοςΑπόστολος ΑποστολόπουλοςΑνδρέας ΝτόιΜέσοιΜαντί Καμαρά*Βιθέντε ΙμπόραΣωτήρης ΑλεξανδρόπουλοςΑντρέ ΟρταΤσικίνιοΖοάο ΚαρβάλιοΣαντιάγκο ΈσεΚώστας ΦορτούνηςΧρήστος ΛιάτσοςΑναστάσιος ΣαπουντζήςΕπιθετικοίΑγιούμπ Ελ ΚαμπίΓιουσέφ Ελ ΑραμπίΑλγκασίμ ΜπαΓιώργος ΜασούραςΑναστάσιος ΤσέλιοςΓιάννης ΚαρακούτηςΝτάνιελ ΠοντένσεΣτέφαν Γιόβετιτς* Ο Μαντί Καμαρά έχει βρεθεί στη β’ ομάδα του Ολυμπιακού μετά από απόφαση του συλλόγου

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό