17.4 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την ανατροπή της χρονιάς και έφυγε για το Final Four ανόδου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ηρακλής έχει ραντεβού με την ιστορία και την πρόκληση της μεγάλης ανόδου στα σαλόνια της Basket League μετά και τον θρίαμβο που ολοκλήρωσε εις βάρος της Μεγαρίδας.

Επικρατώντας το μεσημέρι του Σαββάτου (27/04) με σκορ 72-63 στο «καυτό» Ιβανώφειο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης λύγισε την Μεγαρίδα με 4-2 νίκες στη μεταξύ τους σειρά για τα Playoffs της Elite League, ενώ ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή αφού είχε βρεθεί 0-2 πίσω για να επιστρέψει παίρνοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες, στο πλαίσιο μιας εκπληκτικής και δραματικής σειράς που είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε σταθερά από τη συχνότητα του Action 24.

Πλέον, ο «Γηραιός» στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ραντεβού της τελικής φάσης της Α2 Mπάσκετ αφού στο Final Four θα διεκδικήσει την ιστορική άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Basket League μετά από απουσία δύο χρόνων.

Πρώτος σκόρερ του Ηρακλή ήταν ο Θωμάς Κώττας με 19 πόντους, ο οποίος πήρε 10 ριμπάουντ, ακολούθησε ο Στεν Σοκ με 12 πόντους και 5 ασίστ και ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος με 10 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Για τη Μεγαρίδα, ο Άγγελος Γκάτζιας σημείωσε 24 πόντους με 11 ριμπάουντ, ο Απόλλωνας Τσόχλας άλλους 18 και ο Πέτρος Γερομιχαλός 11.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς συμπληρώνουν την τετράδα που θα παλέψει στο Final Four με φόντο την άνοδο στην 1η κατηγορία. Μαζί με τον Ηρακλή, πιστοί στο ραντεβού δήλωσαν ο Πανιώνιος (επικράτησε 3-1 του Παπάγου), ο Μίλωνας («σκούπισε» τον Κόροιβο Αμαλιάδας με 4-0) και ο Ερμής Σχηματαρίου (λύγισε την Ελευθερούπολη με 3-2).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό