18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο ηθοποιός Michael B. Jordan διέλυσε την Ferrari του

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν το Σαββατόβραδό σας ήταν συνηθισμένο ή βαρετό, για να νοιώσετε καλύτερα να σας πούμε πως ένας σταρ του Hollywood πέρασε χειρότερα και ο λόγος για τον Michael B. Jordan.

Ο φακός του διαδικτυακού καναλιού ειδήσεων LA-OC.tv (Los Angeles-Orange County TV) «έπιασε» τον ηθοποιό γνωστό από τις ταινίες Fantastic Four, Black Panther και Creed, να φεύγει συνοδεία αστυνομικού από την σκηνή του ατυχήματος.

Το βράδυ του Σαββάτου 2/12/2023 ο 36χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης χτύπησε με την Ferrari 812 Superfast που οδηγούσε, ένα σταθμευμένο Kia Niro προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές και καταστρέφοντας τη δεξιά πλευρά της Ferrari του.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Λος Άντζελες «Ο σταρ του Creed δεν τους είπε την αιτία του ατυχήματος». Έγινε έρευνα στο αυτοκίνητο και δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή αλκοόλ, αλλά η αστυνομία δεν έκανε επιτόπιο τεστ νηφαλιότητας.

Οι εικόνες (από το ) δείχνουν τη Ferrari χτυπημένη στην πλευρά του συνοδηγού με τον τροχό διαλυμένο, την ανάρτηση, την πόρτα του συνοδηγού εντελώς «σκισμένη» και το μπροστινό παρμπρίζ ραγισμένο. Στα πλάνα φαίνεται επίσης να δείχνουν ένα μπλε Kia Niro που έχει υποστεί σοβαρή ζημιά πίσω αριστερά, ενώ λείπει η πόρτα του σημείου ανεφοδιασμού και υπάρχουν χτυπήματα στην πίσω πόρτα του συνοδηγού.

Οι αξιωματικοί του LAPD είπαν πως δεν βρέθηκαν στοιχεία ότι ο ηθοποιός είχε καταναλώσει ναρκωτικά ή αλκοόλ και ( δεν του έκαναν όμως τεστ επιτόπου) και του είπαν να υποβάλει μια ηλεκτρονική αναφορά στην αστυνομία για το ατύχημα (σύμφωνα με το site TMZ). Εκτός από τις ζημιές στα δύο οχήματα, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.Το LA-OC.tv είναι ένα 24ωρο διαδικτυακό ειδησεογραφικό κανάλι, που εκπέμπει live, από τους δρόμους του L.A ακούγοντας την συχνότητα της αστυνομίας. ( πλάνα του ατυχήματος από το 3:23,07 του ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό