17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο ηθοποιός που έγινε έξαλλος στα «Φιλαράκια»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναμφίβολα μία από τις πιο εμβληματικές σειρές όλων των εποχών είναι τα «Φιλαράκια». Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη που οι θαυμαστές των «Friends» ζητούσαν μετ’ επιτάσεως να συναντηθεί ξανά το καστ της σειράς για νέα επεισόδια ή έστω ένα reunion.

Αν και οι ηθοποιοί δεν ήθελαν να επιστρέψουν στους ρόλους τους για νέα επεισόδια, συμφώνησαν να κάνουν ένα τηλεοπτικό special reunion που θα τους έφερνε όλους κοντά για να αναπολήσουν τις αγαπημένες τους αναμνήσεις από τη σειρά. Έτσι, τον Μάιο του 2021, αυτό ακριβώς συνέβη και το «Friends: The Reunion» έκανε πρεμιέρα στο HBO Max.

Μάλιστα, εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε πως ήταν ευχής έργον που κατάφεραν και οι έξι βασικοί πρωταγωνιστές να βρεθούν ξανά μαζί καθώς, όπως έδειξε η ιστορία, ένας από τους έξι θα έφευγε δύο χρόνια αργότερα από τη ζωή με αιφνιδιαστικό και τραγικό τρόπο.

Ο λόγος φυσικά για τον Μάθιου Πέρι, τον θρυλικό «Τσάντλερ Μπινγκ», ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 28 Οκτωβρίου 2023, μέσα στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες.

Επιστρέφοντας όμως στα «Φιλαράκια», το λαμπερό reunion έγινε κανονικά αν και δεν φαίνεται να έμειναν ευχαριστημένοι όλοι όσοι συμμετείχαν…

Το Reunion που προκάλεσε ενθουσιασμό και… αντιδράσεις

Ειδικότερα, ο κωμικός Τζέιμς Κόρντεν φιλοξένησε την ειδική εκδήλωση που είδε την Τζένιφερ Άνιστον, την Κόρτνεϊ Κοξ, τη Λίζα Κούντροου, τον Μάθιου Πέρι, τον Ντέιβιντ Σουίμερ και τον Ματ ΛεΜπλάν να ξανασμίγουν για να μιλήσουν για τα πάντα. Αν και το reunion έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους φαν της σειράς, πολλοί δήλωσαν μπερδεμένοι από όσους κλήθηκαν να δώσουν το «παρών» πε΄ραν των έξι βασικών πρωταγωνιστών.

Για παράδειγμα, πολλοί χρήστες των social media έξέφρασαν την απογοήτευσή τους που δεν είδαν να εμφανίζεται ο Πολ Ραντ, ο «Μάικ Χάνιγκαν» της σειράς που στην τελευταία σεζόν παντρεύεται τη «Φοίβη». Παράλληλα, πολλοί δεν κατάλαβαν τον λόγο που στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» διασημότητες όπως ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Lady Gaga.

Γιατί έγινε έξαλλος ο «Mr. Heckles»

Στον αντίποδα, στο reunion εμφανίστηκε ο γνωστός ηθοποιός Λάρι Χάνκιν, ο οποίος έπαιζε τον μοναδικό «Mr. Heckles» στα «Φιλαράκια». Ο Χάνκιν έκανε μια γρήγορη εμφάνιση κατά τη διάρκεια του reunion, με το Twitter να ενθουσιάζεται όταν βγήκε στο πλατό. Ωστόσο, η cameo εμφάνιση του ηθοποιού παρ’ ολίγον να μην συμβεί κι αυτό οφείλεται στο ότι ο Χάνκιν αρχικά δεν προσκλήθηκε ποτέ!

Σε μια νέα συνέντευξή του, ο 84χρονος σήμερα ηθοποιός εξήγησε γιατί οι παραγωγοί δεν τον ήθελαν στο reunion και θυμήθηκε την άδικη μεταχείριση που είχε μόλις βρέθηκε στο πλατό.

Συγκεκριμένα, ο Λάρι Χάνκιν (Mr. Heckles) ισχυρίζεται ότι είχε άσχημη μεταχείριση στο σετ του «Friends: The Reunion». Σε μια διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε σε σελίδα θαυμαστών της σειράς, ο Χάνκιν ρωτήθηκε για την εμφάνισή του στο «Friends: The Reunion», στην οποία ισχυρίστηκε ότι οι παραγωγοί δεν τον ήθελαν στην εκπομπή και υποψιάστηκε ότι αυτό ήταν επειδή ήθελαν πιο δημοφιλείς διασημότητες εκεί. Δήλωσε ότι οι άνθρωποι που δούλεψαν στο reunion και δεν ήταν μέρος της αρχικής σειράς δεν τον γνώριζαν καν, επομένως δεν ένιωθαν ότι έπρεπε να τον καλέσουν.

Ο Χάνκιν συνέχισε να θυμάται ότι οι παραγωγοί τον κάλεσαν τελικά την τελευταία στιγμή για να εμφανιστεί στο reunion αλλά ότι η προσφορά τους δεν ήταν αρκετή. Τους απέρριψε, με αποτέλεσμα να του τηλεφωνήσουν ξανά και να του προσφέρουν περισσότερα χρήματα. Τελικά, ο Χάνκιν συμφώνησε αλλά έμεινε έκπληκτος όταν είδε πώς του συμπεριφέρθηκαν μόλις εμφανίστηκε.

«Δεν με άφηναν να μιλήσω σε κανέναν»

Είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με τον Λάρι Χάνκιν, δεν του επιτρεπόταν καν να πει ένα «γεια» στους υπόλοιπους ηθοποιούς του «Friends» στο πλατό!

«Δεν με άφηναν να μιλήσω σε κανέναν», θυμάται ο Χάνκιν. «Με έστειλαν σε ένα καμαρίνι στον επάνω όροφο και μου είπαν “πήγαινε εκεί και περίμενε [μέχρι] να σου ζητήσουμε να κατέβεις και να βγεις στο πλατό”». Μάλιστα, ακόμη και όταν ρώτησε αν μπορούσε να παρακολουθήσει την εκπομπή, η απάντηση ήταν “όχι”. Αφού έκανε τη δουλειά του μπροστά στην κάμερα, σύμφωνα με τον Χάνκιν, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον γύρισαν σπίτι του.

«Έτσι είμαι πραγματικά θυμωμένος με τους ανθρώπους που δημιούργησαν την επανένωση των Friends», συμπλήρωσε. Μπορείτε να ακούσετε παρακάτω τη συνέντευξη του Λάρι Χάνκιν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό