18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ζινεντίν Ζιντάν «παίζει» έντονα για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν προκύπτει όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες στα ρεπορτάζ και αφού οι φήμες που τον συνέδεαν με τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου διαψεύστηκαν, ήρθαν καινούργιες για να τον φέρουν κοντά σε αυτόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η «Mundo Deportivo» είχε φέρει αρχικά τον Γάλλο σταρ κοντά στους Βαυαρούς, αλλά το γερμανικό «SKY Sports» διέψευσε την εν λόγω πληροφορία. Έτσι, ήρθε λίγο αργότερα η «Equipe» να αναφέρει πως ο ίδιος εξετάζει την περίπτωση των «κόκκινων διαβόλων» και θα προτιμούσε να πάει εκεί από το να προσληφθεί από την γερμανική ομάδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και φαίνεται πως μετά τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζέιντον Σάντσο και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στράφηκε κατά του Έρικ Τεν Χαγκ. Αυτό επιβεβαιώνει πως υπάρχουν ζητήματα στα αποδυτήρια με τον Ολλανδό τεχνικό.

Από την μεριά της Μπάγερν, οι Βαυαροί αναζητούν προπονητή μετά την ανακοίνωση της γερμανικής ομοσπονδίας πως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Εθνική μέχρι και το 2026. Όσον αφορά τον Ζιντάν, ο ίδιος είχε παραχωρήσει μία συνέντευξη στα τέλη του 2023 και είχε ξεκαθαρίσει πως αν πάει σε κάποια ομάδα, θα το κάνει για να κερδίζει!

«Το λέω με κάθε σεμνότητα. Αν επιστρέψω θα είναι για να κερδίσω, γι’ αυτό δεν μπορώ να πάω πουθενά»

Σαν προπονητής, δεν υπάρχουν 50 σύλλογοι όπου μπορώ να πάω. Υπάρχουν μονάχα δύο ή τρεις πιθανότητες. Αν επιστρέψω σε έναν σύλλογο, θα είναι για να κερδίσω. Το λέω με κάθε σεμνότητα. Γι’ αυτό δεν μπορώ να πάω πουθενά. Για άλλους λόγους, επίσης, μπορεί να μην μπορώ να πάω παντού. Ποιους;

Η γλώσσα είναι ένα παράδειγμα. Ορισμένες συνθήκες δυσκολεύουν τα πράγματα. Όταν ο κόσμος μου λέει να πάω στο Μάντσεστερ είναι δύσκολο γιατί ναι μεν καταλαβαίνω αγγλικά αλλά δεν τα κατέχω πλήρως…

Το ξέρω ότι υπάρχουν προπονητές που πάνε σε ομάδες χωρίς να μιλάνε τη γλώσσα, αλλά είναι διαφορετικά. Στο να κερδίσεις, πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο. Είναι συνολικό όλο αυτό. Εγώ, γνωρίζω τι χρειάζομαι ώστε να κερδίσω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό