23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Ζάιον Γουίλιαμσον δεν θα παίξει φέτος

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΓΚΑΣ
21.03.2022 | 18:09

New Orleans Pelicans forward Zion Williamson stands by the bench during introductions prior to tip off of an NBA basketball game against the Charlotte Hornets in New Orleans, Friday, March 11, 2022. (AP Photo/Derick Hingle)
2022 DERICK HINGLE / AP IMAGES

Η αποκατάσταση του Ζάιον Γουίλιαμσον έχει βγει εκτός του επιθυμητού χρονικού πλαισίου, με τον 21χρονο φόργουορντ να μην αναμένεται να πατήσει παρκέ τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του Ζάιον Γουίλιαμσον στην δράση έχει πάρει διαδοχικές αναβολές, εδώ κι αρκετές εβδομάδες. Ο 21χρονος φόργουορντ των Νιου Ορλίν Πέλικανς δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί φέτος, μετά το χειρουργείο που έκανε στη διάρκεια της offseason, γεγονός που -όπως είναι λογικό- έχει επηρεάσει σημαντικά την αγωνιστική απόδοση της ομάδας.

Παρόλ’ αυτά, η Νέα Ορλεάνη είναι κοντά στο play-in tournament του ΝΒΑ, έχοντας έτσι κάποιες ελπίδες παρουσίας στην post season.

Όπως και να έχει πάντως, το ενδεχόμενο να δούμε τον Ζάιον Γουίλιαμσον να παίζει φέτος μοιάζει αδύνατο. Όπως αναφέρει το Athletic, παρά τη σημαντική πρόοδο που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, ο θηριώδης φόργουορντ δεν είναι σε θέση να παίξει, ενώ -συν τοις άλλοις- κι οι άνθρωποι του οργανισμού δεν δείχνουν διάθεση να ρισκάρουν οτιδήποτε για φέτος.

Με έντεκα αγώνες να (της) απομένουν μέχρι το φινάλε της regular season, η Νέα Ορλεάνη είναι στην 9η θέση της Δύσης, με 30 νίκες και 41 ήττες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό