20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Όλι Τάνερ, έριξε πόρτα στην Τότεναμ

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΓΓΛΙΑ

ΧΑΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ
30.01.2022 | 18:01

Η Τότεναμ έδωσε τα χέρια με την ερασιτεχνική Λούες, όμως ο 19χρονος επιθετικός Όλι Τάνερ αρνήθηκε το άλμα στην Premier League με τις φήμες να αναφέρουν πως είπε όχι στην πρόταση επειδή είναι οπαδός της Άρσεναλ.

Στα 19 του χρόνια, ο ύψους 1μ.77 επιθετικός Όλι Τάνερ είχε την ευκαιρία να μεταγραφεί από την ερασιτεχνική Λούες στην Τότεναμ, όμως στο δικό του το μυαλό η ξαφνική εκτόξευση και η μετάβασή του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πρέπει να γίνει με τις σωστές προϋποθέσεις.

Η Τότεναμ συμφώνησε με την Λούες για να αγοράσει τον νεαρό αθλητή, όταν όμως έφτασε η στιγμή να διαπραγματευθεί μαζί του, τον είδε να αρνείται να φορέσει την φανέλα της. Στην Αγγλία λέγεται πως ο Τάνερ είναι οπαδός της Άρσεναλ, κάποιοι υποστηρίζουν ότι δεν ήθελε να βρεθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο δεν θα έπαιρνε ευκαιρίες για να αγωνιστεί, η ουσία όμως είναι πως ο 19χρονος έριξε πόρτα σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της χώρας και της Ευρώπης. Και αυτό θέλει γερό στομάχι για να το κάνει ένας ποδοσφαιριστής αυτής της ηλικίας, ένας αθλητής ερασιτεχνικής ομάδας που δεν συμμετέχει σε εθνικό πρωτάθλημα.

“Η Λούες επιβεβαιώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με ομάδα της Premier League για την μεταγραφή του Όλι Τάνερ, όμως ο σύλλογος δεν κατάφερε να συμφωνήσει μαζί του με αποτέλεσμα εκείνος να παραμένει ποδοσφαιριστής της ομάδας μας” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ερασιτεχνικού συλλόγου, για τον παίκτη που έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ομάδων από την Premier League και την Championship.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό