16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

‘Ο επόμενος πάγκος μου; Στο πάρκο με τα εγγόνια μου’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΙΤΑΛΙΑ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ
13.03.2023 | 15:05

O Tσέζαρε Πραντέλι κατά την επίσημη παρουσίασή του ως τεχνικός της Γαλατάσαραϊ το 2014
AP PHOTO/EMRAH GUREL

Ο Τσέζαρε Πραντέλι ανακοίνωσε μέσω συνέντευξής του την απόφασή του να ρίξει τίτλους τέλους στην προπονητική καριέρα του, με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ιταλίας να αποθεώνει παράλληλα τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για την εκτόξευση της Νάπολι.

Ο Τσέζαρε Πραντέλι έχει να επιδείξει μία μεγάλη προπονητική διαδρομή δεκαετιών όμως όλα δείχνουν πως ο πάγκος της Φιορεντίνα, τον οποίο άφησε τον Μάρτιο του 2021, θα είναι και ο τελευταίος στην καριέρα του.

“Το πάθος για το ποδόσφαιρο παραμένει και είναι μεγάλο. Πάντα έρχονται προτάσεις αλλά αυτή τη στιγμή ο πάγκος τον οποίο ονειρεύομαι, είναι ένας στο πάρκο με τα εγγόνια μου για να απολαμβάνω τη ζωή μου μαζί τους.

Τέλος στο κοουτσάρισμα”, τόνισε σε συνέντευξή του στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό “Radio 1”, με τον άλλοτε προπονητή της εθνικής Ιταλίας να μη χάνει την ευκαιρία να αποθεώσει τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, για τη δουλειά του στην Νάπολι.

“Κάποιοι φαίνεται πως ανακαλύπτουν τώρα τις αρετές του Σπαλέτι. Πάντα ήταν πολύ καλός. Φέτος αντιλήφθηκαν την αλλαγή που χρειαζόταν να κάνουν.

Μπράβο στον Σπαλέτι, μπράβο και στο σύλλογο, που έκανε ό,τι έκανε χωρίς να ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό