17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Εμπαπέ «πέθανε» στα γέλια όταν οπαδός του πρότεινε να πάει στην Άρσεναλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πρέπει ήδη να θεωρείται ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης από τη νέα χρονιά, αλλά αυτό δεν πτόησε έναν οπαδό της Άρσεναλ από το να επιχειρήσει να τον μεταπείσει και να τον μετατρέψει σε κάτοικο του Βορείου Λονδίνου. Έτσι, ο θαυμαστής του Γάλλου σταρ όταν τον συνάντησε φρόντισε να τον «ψήσει», σε ένα στιγμιότυπο που έχει γίνει viral.

«Έλα στην Άρσεναλ, θα σε προσέχουμε», του είπε ο πιτσιρικάς, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να «σκάει» στα γέλια και στη συνέχεια να απαντά: «Με τίποτα. Δεν υπάρχει περίπτωση». Ο μικρός συνέχισε να προσπαθεί και ρώτησε γιατί όχι, με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να του απαντάει γελώντας ότι: «έχει πολύ κρύο εκεί».

Οι λεπτομέρειες του deal του Κιλιάν Εμπαπέ με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει ήδη γνωστοποιήσει επισήμως πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο από το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά, ενώ και ο προπονητής της ομάδας, Λουίς Ενρίκε, έχει αναφέρει σε δηλώσεις του πως οι Παριζιάνοι πρέπει να κοιτάξουν στην επόμενη ημέρα χωρίς εκείνος, απαντώντας σε ερωτήσεις γιατί τον άφησε στον πάγκο!

Ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, έχει αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες της μεγάλης αυτής συμφωνίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα δει τον Γάλλο σταρ να λαμβάνει ένα μπόνους υπογραφής που θα ξεπερνά τα 125 εκατ. ευρώ! Κι αυτό διότι ο μισθός του αναμένεται να μην είναι κάτι το… εξωπραγματικό, αφού το γεγονός πως είχε ήδη απορρίψει στο παρελθόν την «Βασίλισσα», εξόργισε τον πρόεδρό της, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Έτσι, αυτός του προσέφερε έναν μισθό ο οποίος παραμένει πλουσιοπάροχος, αλλά σε γενικές γραμμές πλησιάζει στα χρήματα που παίρνουν επίσης από τη Ρεάλ Μαδρίτης οι υπόλοιποι σταρ της, όπως ο Βινίσιους και ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό