20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Εμπαπέ καλεσμένος του Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο, παρών και ο Εμίρης του Κατάρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ  δείπνησε μαζί με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, του Νασέρ Αλ Κελαϊφί και τον Εμίρη του Κατάρ, Αλ Τάνι, στο Παλάτι των Ηλυσίων. Ο, επίσης, ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, βρέθηκε στην πόλη του «φωτός», για να συζητήσει, περί των όσων διαδραματίζονται στη Λωρίδα της Γάζας και δεν έχασε ευκαρία να βρεθεί με το αστέρι της ομάδας του. 

Επειδή, με το άκουσμα του δείπνου, οι φήμες «φούντωσαν» και πάλι, ξεκαθαρίστηκε πως δεν αποσκοπούσε σε καμία μέθοδο, ώστε να πειστεί ο Γάλλος επιθετικός να παραμέινει στην Παρί, μιας και έχει ανακοινώσει πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει, για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Εμίρης του Κατάρ του ευχύθηκε καλή τύχη στο νέο του ξεκίνημα, ενώ ο Μακρόν έκανε χιούμορ μιλώντας προς τον 25χρονο: “Θα μας δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα”. Ακολούθως, ο Γάλλος πρόεδρος απευθύνθηκε στον σεΐχη και του μίλησε για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 που διοργάνωσε η χώρα της Μέσης Ανατολής και βρήκε τη Γαλλία να χάνει στα πέναλτι από την Αργεντινή.

“Τι όμορφες αναμνήσεις και στιγμές που δεν ήταν τόσο καλές σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό το εξωπραγματικό παιχνίδι του Κιλιάν, η μνήμη της ευκαιρίας του Ραντάλ Κολό Μουανί που είναι ακόμα ζωντανή στις γαλολικές καρδιές. Αλλά φαίνεται πως είναι το όμορφο άθλημα. Τα καταφέρατε με μία εκπληκτική διοργάνωση, η οποία είχε τον πιο θεαματικό τελικό στην ιστορία. Η Γαλλία ανταποκρίθηκε με τους φιλάθλους της, τις δυνάμεις ασφαλείας, τις εταιρίες και τους ποδοσφαιριστές της”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό