17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Ελον Μασκ φοβάται ότι θα πεθάνει… μυστηριωδώς και μας αποχαιρετά

Ειδήσεις Ελλάδα

«Αν πεθάνω μυστηριωδώς χάρηκα που σας γνώρισα» είναι το τελευταίο tweet που ανήρτησε ο Ελον Μασκ συγκεντρώνοντας όπως είναι ευνόητο και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας. Τον… χρησμό του Αμερικανού μεγιστάνα προσπάθησαν πολλοί να αποκρυποτγραφήσουν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Κάποιοι πάντως έσπευσαν να συνδέσουν την ανάρτηση αυτή με το γεγονός ότι η Ρωσία έχει θέσει στο στόχαστρο της τον Μασκ εξαιτίας της εμπλοκής του στον πόλεμο της Ουκρανίας και την προσφορά του στην ουκρανική κυβέρνηση ορισμένων εκ των τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων της διαστημικής του εταιρείας, της Space X.

Οι δορυφόροι παρέχουν από την αρχή του πολέμου πρόσβαση στο Internet τόσο στους κατοίκους όσο και τον στρατό της Ουκρανίας και θεωρείται μάλιστα ότι έχει συμβάλει αποφασιστικά στην άμυνα της χώρας απέναντι στον ρωσικό στρατό. Δεδομένου του πρόσφατου «ιστορικού» διαφόρων ατόμων που μπήκαν στο στόχαστρο του Κρεμλίνου ίσως η ανάρτηση αυτή να σχετίζεται πράγματι με αυτό το ενδεχόμενο.

Πιθανότατα πάντως ο Μασκ θα επανέλθει με νέο τιτίβισμα για να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Η μητέρα του πάντως δεν χάρηκε καθόλου με την ανάρτηση του… κανακάρη της και με δική της ανάρτηση στο Twitter του είπε ότι αυτό που είπε «δεν είναι καθόλου αστείο» με τον Μασκ να απαντά με νέα ανάρτηση «Συγγνώμη! Θα προσπαθήσω να μείνω ζωντανός». Όπως φαίνεται το Twiiter εξελίσσεται πλέον σε… οικογενειακή πλατφόρμα του Ελον Μασκ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό