19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο δύσκολος δρόμος του Μάγκνουσον

Ειδήσεις Ελλάδα

O Χόρντουρ Μάγκνουσον βίωσε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του το βράδυ της Δευτέρας (25/9), καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο,  στο 9ο δευτερόλεπτο του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Η ρήξη χιαστού επιβεβαιώθηκε αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας μετά την απεικονιστική εξέταση που υποβλήθηκε. Στις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης μίνιμουμ για έξι μήνες.

Ο Ισλανδός διεθνής αμυντικός θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για την στήριξή τους, διαβεβαιώνοντας ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός μετά από αυτή την ατυχία.

«Το χθεσινό βράδυ ήταν ένα από τα χειρότερα αν όχι το χειρότερο της καριέρας μου. Ο δρόμος για την αποκατάσταση αρχίζει σήμερα. Ένα βήμα τη φορά, αλλά θα επιστρέψω δυνατότερος. Εκτιμώ όλα τα μηνύματα», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η υποστήριξή σας σημαίνει τα πάντα για μένα και θα με βοηθήσει καθώς αρχίζω την πρόκληση του ταξιδιού» πρόσθεσε ο 30χρονος στόπερ, ο οποίος δέχθηκε πάρα πολλά μηνύματα στήριξης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό