18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο διαιτητής παραδέχθηκε στον Τούχελ πως έπρεπε να δώσει πέναλτι υπέρ της Μπάγερν

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπάγερν Μονάχου και η Άρσεναλ έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία του Σουηδού, Νίμπεργκ, για δύο ξεχωριστές φάσεις στο μεταξύ τους ματς (2-2) και ο Τόμας Τούχελ ανέφερε σε δηλώσεις του ότι ο ρεφερί ομολόγησε πως έπρεπε να είχε δώσει πέναλτι στους Βαυαρούς, για «παιδικό λάθος», όπως το χαρακτήρισε, του Γκάμπριελ Μαγκαλιάες.

Η φάση συνέβη στο 67ο λεπτό με τον Νταβίντ Ράγια να εκτελεί το άουτ και να δίνει την μπάλα στον Βραζιλιάνο αμυντικό. Εκείνος έπιασε την μπάλα με τα χέρια εντός της μεγάλης περιοχής, καθώς δεν είχε αντιληφθεί πως ο τερματοφύλακάς του είχε ήδη εκτελέσει το ελεύθερο. Ο Γκάμπριελ έστησε την μπάλα ξανά στο άουτ και το εκτέλεσε εκ νέου.

Glomex

Η Άρσεναλ στο τέλος της αναμέτρησης ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μάνουελ Νόιερ πάνω στον Μπουκάγιο Σάκα, αλλά ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ, υποστήριξε πως ο διαιτητής της αναμέτρησης του παραδέχθηκε πως έκανε λάθος και έπρεπε να είχε καταλογίσει παράβαση υπέρ των Βαυαρών.

Τόμας Τούχελ: «Μας είπε ο διαιτητής ότι ήταν ”παιδικό λάθος”, άθλια εξήγηση!»

Ο Τόμας Τούχελ ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του: «Ο διαιτητής έκανε ένα τεράστιο λάθος, υπήρχε πέναλτι για χέρι του Γκάμπριελ. Το καταλαβαίνω πως ήταν μία τρελή κατάσταση. Έβαλαν την μπάλα κάτω, ο ρεφερί σφύριξε και ο αμυντικός έπιασε την μπάλα με τα χέρια του.

Αυτό που μας εξοργίζει είναι η εξήγηση που λάβαμε στο γήπεδο. Ο Νίμπεργκ είπε στους παίκτες μας ότι αυτό ήταν ένα ”παιδικό λάθος” και ότι δεν πρόκειται να καταλογίσει τέτοιο πέναλτι σε προημιτελικό Champions League. Είναι απαίσιο, άθλια εξήγηση. Παιδικό λάθος, λάθος ενηλίκου καλύτερα ή ό,τι είναι τέλος πάντων – Είμαστε έξαλλοι με την απόφαση, γιατί ήταν πολύ σημαντική και πήγε εις βάρος μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό