31.4 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο δημιουργός του Monkey Island ανακοίνωσε νέο game!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θρυλικός δημιουργός παιχνιδιών Ron Gilbert (Monkey Island, Thimbleweed Park και πολλά άλλα) ετοιμάζει ένα νέο game! Η ιστοσελίδα της Terrible Toybox το περιγράφει ως «το κλασσικό Zelda συναντά το Diablo και το Thimbleweed Park», και ένας από τους άλλους ανθρώπους που εργάζονται πάνω σε αυτό είναι η Elissa Black, συν-σχεδιάστρια και συγγραφέας του υπέροχου Objects In Space. Η τελευταία, μάλιστα, εργάζεται επίσης επάνω σε ένα turn-based παιχνίδι διοίκησης διαστημόπλοιων σε στυλ ρετρό 90s.

Δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να πούμε για το νέο παιχνίδι του Ron Gilbert, εκτός από το ότι βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές του τρέχοντος έτους, και ότι αναμένεται στα τέλη του 2024. Σύμφωνα με τον Gilbert, η συμμετοχή της Black στην ομάδα «αυξάνει κατά 37% την πιθανότητα να τελειώσω το παιχνίδι πριν βαρεθώ και απογοητευτώ».

Τα πρώτα screenshots μας δίνουν μια γεύση. Φαίνεται ότι υπάρχει ένας κύκλος ημέρας-νύχτας, με εχθρούς που περιλαμβάνουν σκελετούς που περπατούν, όμως μπορούμε να τους νικήσουμε με προσβλητική ξιφομαχία; Το μεγάλο σπίτι με το πηγάδι εκεί κοντά φαίνεται ότι είναι «ένα δημαρχείο όπου μπορεί να εξυπηρετηθεί τόσο η δικαιοσύνη όσο και η γραφειοκρατία», όπως εξηγεί ο Gilbert στο Mastodon. «Αυξήστε το στατιστικό σας για τη γραφειοκρατία για να ολοκληρώσετε τη μεγαλύτερη χαρτούρα». 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό