21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Δημήτρης Μωραΐτης Γενικός Διευθυντής της TIKUN OLAM EUROPE

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή της Tikun Olam Europe, πρωτοπόρου φαρμακοβιομηχανίας στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μωραΐτης, από την 1η Ιουνίου.

Ο κ. Μωραΐτης διαθέτει εμπειρία άνω των 27 ετών στον φαρμακευτικό κλάδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στις διεθνείς αγορές, σε σημαντικές θέσεις ευθύνης. Έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε., πρόεδρος του EΦΕΧ (Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης), μέλος του διοικητικού συμβουλίου της AESPG (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος της Βιομηχανίας Self-Care) και αντιπρόεδρος του ΣΕΠΤΕΔΕ (Σύνδεσμος Εταιρειών Παιδικών Τροφών & Ειδικής Διατροφής Ελλάδος). Έχει σπουδάσει στη Φαρμακευτική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Φαρμακευτική Σχολή του Πανεπιστημίου της Parma (Parma, Italy), ενώ είναι κάτοχος Master in Management του Πανεπιστημίου Hertfordshire (London, England).

Ο ίδιος με αφορμή την ανάληψη της θέσης του επεσήμανε ότι είναι μεγάλη τιμή γι’ αυτό να γίνει μέλος της ομάδας Tikun Olam Europe, μιας ισχυρής ομάδας στον χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης. «Στόχος μου είναι να συμβάλω ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας και στη συνέχιση της επιτυχημένης πορεία της στην Ελλάδα και εν συνεχεία στην Ευρωπαϊκή αγορά, παράγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας διασφαλίζοντας ότι ασθενείς ανά τον κόσμο θα έχουν πρόσβαση σε ασφαλή και αποτελεσματικά φαρμακευτικά σκευάσματα» τόνισε. Ενώ, ο κ. Νίκος Μπέης, CEO της Tikun Olam Europe υποδέχθηκε με ενθουσιασμό το νέο γενικό διευθυντή λέγοντας, ότι είναι αποδεδειγμένη η ικανότητα του να ηγείται επιτυχώς ομάδων και να προωθεί την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό