20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Δημήτρης Μπέλλος ανησυχεί πως θα τον βλέπει η μητέρα του και θα λέει πώς κατάντησε

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο πριν τη δοκιμασία ασυλίας και αποχώρησης, οι παίκτες του MasterChef 4 βρίσκονται στο σπίτι του μαγειρικού διαγωνισμού και συζητάνε κάνοντας τις προβλέψεις τους.

Μια από τις δυνατές τετράδες του MasterChef, έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση και έχει προκαλέσει αναστάτωση στο διαγωνισμό.

Λίγο πριν ο Γιώργος, ο Σταύρος, ο Σταυρής και ο Κώστας φορέσουν τις μαύρες ποδιές για να πάρουν μέρος στη δοκιμασία αποχώρησης, ο Δημήτρης Μπέλλος, ο Διονύσης και η Μαρία μπήκαν στη κουζίνα του σπιτιού και ανέλυαν τη κατάσταση.

Η συγκεκριμένη συζήτηση γινόταν ενώ ο Δημήτρης Μπέλλος είχε κάνει τα ψώνια του super market. Η αγαπημένη του Μαρία Μπέη, τον… διέταξε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, να φτιάξει πρωινό και στη συνέχεια να πλύνει τα πιάτα ώστε εκείνη να προλάβει να ετοιμαστεί.

Ο Δημήτρης Μπέλλος δεν έφερε αντίρρηση ενώ σχολίασε με χιούμορ στη κάμερα της παραγωγής πως: «Και λάντζα και τα πάντα όλα κάνω εδώ μέσα. Το βράδυ έχει σιδέρωμα. Θα με βλέπει η μάνα μου και θα λέει αχ παιδί μου πώς κατάντησες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό