18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υπογράφει στην Καραγκιουμρούκ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης φέρεται πως θα αποχωρήσει από την Τράμπζονσπορ και θα υπογράψει στην Καραγκιουμρούκ, όπως αναφέρει ένας από τους πιο έγκριτους Τούρκους δημοσιογράφους, ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος είχε αποκαλύψει την έλευση του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας διεθνής αναμένεται να ταξιδέψει την Δευτέρα (08/01) στην Κωνσταντινούπολη για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή. Ο Κουρμπέλης αποχώρησε το καλοκαίρι που μας πέρασε από το «τριφύλλι», όταν κι έληξε το συμβόλαιό του, και αποφάσισε να πάει στην Τουρκία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Τράμπζονσπορ, μαζί με τους Τάσο Μπακασέτα και Ταξιάρχη Φούντα.

Ο Κουρμπέλης, ωστόσο, έχει λάβει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής φέτος και μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου είχε να αγωνιστεί από τα… τέλη του Αυγούστου! Μετά από ένα διάστημα 3 μηνών επέστρεψε στη διάθεση του προπονητή του (σ.σ. δεν ήταν τραυματίας, απλά ήταν επιλογή του τεχνικού του να τον αφήσει εκτός αποστολής) και έπαιξε για λίγο χρόνο.

Τώρα, εφόσον η μεταγραφή του στην Καραγκιουμρούκ πραγματοποιηθεί, ο Κουρμπέλης θα ενταχθεί στο ρόστερ μιας ομάδας που βρίσκεται στην 18η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος και κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Συγκεκριμένα, μετά από 20 παιχνίδια, ο σύλλογος έχει συλλέξει μόλις 17 βαθμούς και κινδυνεύει να υποβιβαστεί!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό