15.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για το φινάλε του Λάμπρου και της Ελένης

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο εκ των πρωταγωνιστών του δημοφιλούς σήριαλ αποκάλυψε ότι το τέλος δεν θα είναι… happy end

Το σήριαλ Άγριες Μέλισσες, η σχέση του με την συμπρωταγωνίστριά του Ελένη Κίτσου, αλλά και το πώς θα είναι το τέλος της τηλεοπτικής τους σχέσης, κυριάρχησαν στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λάμπρος της σειράς του Ant1, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, στην Ελένη Μενεγάκη.

Ερωτηθείς πώς θα καταλήξουν ο Λάμπρος και η Ελένη στο φινάλε της σειράς, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε: «Πιστεύω ότι η σεναριογράφος θα μας δώσει μια αλήθεια. Η αλήθεια αυτού του ζευγαριού είναι, ότι έχουν μια προοπτική προς το φως. Τώρα, αν μέσα σε αυτή την αλήθεια χωράει και μια κατραπακιά και μια απώλεια ή οτιδήποτε, πιστεύω ότι θα μας δώσουν μια τάση προς το φως οι σεναριογράφοι. Κάτι αισιόδοξο. Κάτι τέτοιο έχω πιάσει, ότι θα υπάρχει μια αισιοδοξία, χωρίς να σημαίνει happy end αυτό».

Σε ερώτηση ποιος από τους Δούκα, Μυρσίνη και Μελέτης, είναι ο πιο κακός χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απαντά: «Δεν δικαιολογώ την Μυρσίνη, δεν τη δικαιολογώ. Δεύτερος είναι ο Δούκας και τρίτος έρχεται ο Μελέτης. Αλλά και οι τρεις κάπου έχουν χάσει το ζύγι και φταίνε. Σκληρός είναι ο Μελέτης, άδικη είναι η Μυρσίνη».

Ερωτηθείς τι ήταν αυτό που τον έφερε κοντά με την Μαρία Κίτσου ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είπε; «Η οπτική του πώς αντιλαμβανόμαστε την τέχνη. Την είχα δει σε μια παράσταση στο Εθνικό και είχα πει τι καλή ηθοποιός και έτυχε να την γνωρίσω μετά στη σειρά. Είναι σαν άνθρωπος της οικογένειάς μου, τη νοιάζομαι, την πονάω», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό