24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του στον Εργκίν Αταμάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR, έκανε μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του το περασμένο καλοκαίρι. Με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο, θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και να διεκδικήσει τη Euroleague, με πρώτο στόχο προφανώς, να είναι το Final Four του Βερολίνου.

Οι «πράσινοι» είναι πρώτοι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρωλίγκα βρίσκονται στην 4η θέση μετά από 29 αγωνιστικές. Προφανώς η τετράδα είναι άκρως σημαντική και απαραίτητη για τον Παναθηναϊκό AKTOR, μιας και αυτό θα σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στα play off της διοργάνωσης.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της Euroleague, το «τριφύλλι» γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό (δεύτερη φέτος στη διοργάνωση). Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που βρέθηκε στο ΣΕΦ για το ντέρμπι, έκανε ένα… αινιγματικό story στο Instagram. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR, εξέφρασε τη στήριξή του στον Εργκίν Αταμάν και δείχνει ότι έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Τούρκο, ενόψει της συνέχειας.

Δείτε τι έγραψε σε story στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: 

«Όταν ο φύλακας έχει γνώση, δεν επηρεάζεται από ό,τι και αν γραφτεί και όπου και αν γραφτεί! Απλά γελάει! #αμαναμαν».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε σε κάποια κακά σχόλια που γράφτηκαν για τον Αταμάν, ωστόσο ο ίδιος έχει εκφράσει και στο παρελθόν πως ο έμπειρος τεχνικός είναι ο κατάλληλος για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR και πάλι στις επιτυχίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό