22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Δίας ανάδρομος στον Κριό (4 Σεπτεμβρίου – 31 Δεκεμβρίου)

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ανάδρομος Δίας σάς δίνει την ευκαιρία να κάνετε τροποποιήσεις για να ολοκληρώσετε τις εκκρεμείς ευθύνες σας ή να διορθώσετε οποιοδήποτε λάθος έγινε στο παρελθόν. Όμως, αν αποτύχετε να διορθώσετε τα λάθη σας, τότε τα προβλήματα που σχετίζονται με το θέμα που σας απασχολεί εντείνονται κατά τη διέλευση του Δία. Ο Δίας είναι ο φυσικός ευεργετικός πλανήτης στη Βεδική αστρολογία που διέπει το ζώδιο του Τοξότη και των Ιχθύων. Είναι ο φυσικός παράγοντας της γνώσης, της σοφίας, του πλούτου, της πνευματικότητας, της προόδου, της καλής υγείας, της επέκτασης των γεγονότων, αντιπροσωπεύει παιδιά, σύζυγο, μέντορα ή δάσκαλο. Η ανάδρομη κίνηση του Δία στην αστρολογία δείχνει ότι έχει τις ειδικές δυνάμεις κατά την ανάδρομη κίνησή του για να επιλύσει τα ζητήματα που αφορούν τη στιγμή της διέλευσης. Ο Δίας είναι ένας φυσικός ευεργετικός πλανήτης και επομένως, θα σας ευλογήσει με τα εκκρεμή οφέλη κατά την ανάδρομη περίοδό του ανάλογα με την τοποθέτηση του Δία στο ωροσκόπιό σας .

Πώς θα σας επηρεάσει ο Ανάδρομος Δίας;

Κριός 

Θα βιώσετε σύγχυση στην ικανότητα λήψης αποφάσεων, λόγω της οπισθοδρόμησης του Δία στον ωροσκόπο ή στον πρώτο οίκο του εαυτού και της προσωπικότητάς σας, ενώ ζητήματα που σχετίζονται με την υγεία του πατέρα σας θα απαιτήσουν προσοχή. Είναι πιθανές συγκρούσεις σε προσωπικές/οικογενειακές σχέσεις. Η οπισθοδρόμηση του Δία στον ωροσκόπο σας θα σας κάνει να κάνετε πίσω και να σκεφτείτε τα προβλήματά σας και να εστιάσετε την προσοχή σας στους διαθέσιμους πόρους για να επιλύσετε αυτά τα ζητήματα που θα επισημανθούν.

Θα προσέχετε τη δική σας υγεία και την υγεία της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα την υγεία του πατέρα σας, κάτι που θα τον βοηθήσει να έχει καλύτερη υγεία και καλύτερη σχέση μαζί σας. Θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας για το θέμα που σας απασχολεί για να ξεκαθαρίσετε τις συγχύσεις και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Επίσης, τα οικονομικά θέματα στο επαγγελματικό μέτωπο θα βελτιωθούν, φέρνοντας αλλαγές στις εργασιακές σας δεξιότητες

Ταύρος 

Η υγεία σας μάλλον θα επιδεινωθεί και θα αντιμετωπίσετε οικονομικές απώλειες, λόγω της οπισθοδρόμησης του Δία στον Κριό στον δωδέκατο οίκο της απώλειας. Θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για την υγεία σας κατά την ανάδρομη περίοδο του Δία, όπου η αμέλειά σας για την υγεία σας μπορεί να επιφέρει ιατρικές δαπάνες. Επομένως, θα είναι καλό να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, στις διατροφικές σας συνήθειες και στην πρακτική της γιόγκα και του διαλογισμού. Αποφύγετε τη λήψη οποιασδήποτε σημαντικής οικονομικής απόφασης που σχετίζεται με επαγγελματικές επενδύσεις, ειδικά τη σύνδεση στο εξωτερικό, καθώς ενδέχεται να μην έχουν καρποφόρα αποτελέσματα. Σας συμβουλεύουμε να προσέχετε τον κοινωνικό σας κύκλο και τους φίλους σας, καθώς οι πιθανότητες να εξαπατηθείτε είναι μεγάλες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Δίδυμοι

Ο Δίας θα κάνει ανάδρομη πορεία στον ενδέκατο οίκο των κερδών και της εκπλήρωσης επιθυμιών. Θα είναι μια δύσκολη διέλευση για εσάς, καθώς είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε συγκρούσεις στο επαγγελματικό μέτωπο όπου θα υπάρξουν παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας για οικονομικά θέματα, οπότε προσπαθήστε να λύσετε τη σύγκρουσή σας καθώς δεν θα είναι επωφελής για το μέλλον. Δεν θα λάβετε τα αναμενόμενα κέρδη στη δουλειά σας, αλλά είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας για τις επαγγελματικές σας ανταμοιβές. Οι προσωπικές σας σχέσεις με τον σύντροφό σας θα απαιτήσουν επαγρύπνηση και σοφία για την ηρεμία και την αρμονία τους και είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε προσοχή στις σχέσεις σας αυξάνοντας την αμοιβαία κατανόηση.

Καρκίνος 

Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές στην επαγγελματική σας ζωή, λόγω της οπισθοδρόμησης του Δία στον Κριό στον δέκατο. Αυτή η διέλευση θα αποδειχθεί θετική για την καριέρα σας εάν καταβάλετε τις σωστές προσπάθειες που απαιτούνται σύμφωνα με τις επικρατούσες καταστάσεις. Μακροπρόθεσμα θα έρθουν θετικά αποτελέσματα. Είναι απαραίτητο να καταλάβετε ότι η αλλαγή στο μέτωπο της καριέρας σας είναι απαραίτητη, καθώς ενδέχεται να προκύψουν συγκρούσεις και παρεξηγήσεις στον υφιστάμενο χώρο εργασίας σας που θα χαλάσουν το εργασιακό σας περιβάλλον. Η επαγρύπνηση για το προσωπικό και το οικιακό μέτωπο είναι απαραίτητη, καθώς είναι πιθανές συγκρούσεις με τον πατέρα για μικρά ζητήματα και προηγούμενα ζητήματα υγείας μπορεί να επανεμφανιστούν, οπότε η προσοχή σχετικά με τις προοπτικές υγείας του θα είναι ευεργετική. Προσπαθήστε να επιλύσετε τυχόν υποθέσεις αντιδικίας με αμοιβαία συναίνεση μακριά από δικαστήρια.

ΛέωνΘα έχετε μεγάλες πιθανότητες για επιδείνωση της υγείας και αντικρουόμενες σχέσεις με τον πατέρα σας, λόγω της οπισθοδρόμησης του Δία στον Κριό στον ένατο οίκο του πατέρα, της τύχης και της πνευματικότητας, αλλά σας συμβουλεύουμε ότι αυτή η διέλευση θα σας κάνει να φροντίσετε την υγεία του πατέρα σας και να διατηρήσετε καλές σχέσεις μαζί του για να κερδίσετε τις ευλογίες του για τη μελλοντική σας πρόοδο. Από την άλλη πλευρά, αυτή η διέλευση θα έχει τη δυνατότητα να ευλογήσει εκείνα τα ζευγάρια με τη γέννηση ενός παιδιού που αντιμετώπιζαν εμπόδια σε θέματα απογόνων. Οι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να ακολουθήσουν ανώτερες σπουδές, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με ερευνητικό έργο

Παρθένος 

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε πολλές συγκρούσεις, παρεξηγήσεις και δυσαρμονίες στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις λόγω της δικής σας αμέλειας. Η επαγρύπνηση και οι προσπάθειες να ξεκαθαρίσετε όλες τις αμφιβολίες με τον σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας στις συζυγικές και οικογενειακές σχέσεις. Αποφύγετε κάθε είδους οικονομικές επενδύσεις σε περιουσιακά στοιχεία, αφού κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης δεν θα είναι επωφελής. Φροντίστε την υγεία της μητέρας σας και αποφύγετε κάθε λογομαχία μαζί της γιατί μπορεί να επηρεάσει την υγεία και την ψυχική της ηρεμία. Αυτή η διέλευση θα σας κάνει να αναλύσετε τα προβλήματα και τα λάθη σας στο προσωπικό/οικογενειακό μέτωπο που κάνετε ασυνείδητα και να προσπαθήσετε να το διορθώσετε μαζί με τους αγαπημένους σας για να φέρετε ευημερία στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ 

Θα υπάρξουν συγκρούσεις και προκλήσεις στις συζυγικές σας σχέσεις, λόγω της οπισθοδρόμησης του Δία στον Κριό στον έβδομο οίκο του γάμου και της συντροφικότητα. Τα άτομα που προχωρούν στον χωρισμό από τον σύντροφό τους πρέπει να επανεξετάσουν τα λάθη τους και να συμφιλιωθούν με τον σύντροφό τους. Εάν είστε ελεύθεροι και φιλοδοξείτε να παντρευτείτε, θα πρέπει να αναβάλετε την απόφασή σας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης διέλευσης. Η επαγγελματική συνεργασία θα απαιτήσει προσοχή και επαγρύπνηση σε οικονομικά θέματα για να αποφευχθούν τυχόν αμφιβολίες και σύγχυση μεταξύ τους. Θα πρέπει να ενεργείτε με υπευθυνότητα στις σχέσεις και να προσπαθήσετε να αποφύγετε κάθε είδους σύγκρουση.

ΣκορπιόςΘα αντιμετωπίσετε νέες συγκρούσεις και προκλήσεις στο προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο, λόγω της οπισθοδρόμησης του Δία στον Κριό στον έκτο οίκο των χρεών και των ασθενειών. Μπορεί να έχετε προβλήματα στις σχέσεις με τον σύντροφό σας και την οικογένειά σας. Οι μαθητές που φιλοδοξούν για τριτοβάθμια εκπαίδευση και εισαγωγικές εξετάσεις θα πρέπει να εργαστούν σκληρά ή να αναβάλουν την απόφασή τους για λίγο. Αντίθετα, η ανάδρομη διέλευση του Δία στον Κριό είναι ευεργετικές στιγμές για να ξανασκεφτείτε τα κέρδη και τις σχέσεις σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να τροποποιήσετε και να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με τα υλικά κέρδη σας και με τους αγαπημένους σας. Θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά στο ακαδημαϊκό μέτωπο με ακόμη περισσότερες προσπάθειες.

Τοξότης 

Αυτή η διέλευση είναι πιθανό να φέρει προκλήσεις στις ερωτικές σας σχέσεις λόγω έλλειψης αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης με τον σύντροφό σας. Θα πρέπει να φροντίσετε την ευτυχία σας στις ερωτικές/οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την προσωπική σας υγεία και την υγεία του πατέρα σας. Ο ανάδρομος Δίας στον Κριό υποδηλώνει ότι θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο για να διορθώσετε οποιοδήποτε λάθος κάνετε στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα απαιτηθεί υπεύθυνη στάση και προσέγγιση στις ερωτικές σχέσεις και όσοι βρίσκονται σε σοβαρή σχέση θα έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν τη σχέση τους σε δέσμευση γάμου.

Αιγόκερως 

Θα υπάρξουν συγκρούσεις στις σχέσεις με τη μητέρα και τα αδέλφια σας, λόγω της οπισθοδρόμησης του Δία στον Κριό στον τέταρτο οίκο της οικογενειακής ευτυχίας και της οικιακής γαλήνης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας για χρηματικά ζητήματα που σχετίζονται με το επάγγελμά σας ή να καθυστερήσετε οποιαδήποτε επένδυση που σχετίζεται με περιουσιακά στοιχεία. Η διέλευση του Δία στο ζώδιο του Κριού σημαίνει σωστή στιγμή για αναδρομή στις παρορμητικές αποφάσεις και ευθύνες σας. Θα είναι καλό να κάνετε προοδευτικές προσπάθειες, έτσι να επιλύσετε ζητήματα στις οικογενειακές σας σχέσεις.

Θα είστε σε εγρήγορση για την υγεία της μητέρας σας. Θα πρέπει να ξανασκεφτείτε τα θέματα που σχετίζονται με επενδύσεις χρημάτων ή οικονομικές αποφάσεις, έτσι ώστε να αποφύγετε αύξηση των δαπανών.

Υδροχόος 

Ο Δίας θα είναι ανάδρομος στον Κριό στον τρίτο οίκο της πρωτοβουλίας, των προσπαθειών και των ταξιδιών. Αυτή η διέλευση θα επικεντρωθεί στην αποταμίευση και τα οικονομικά σας θέματα. Θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Θα χρειαστεί να κάνετε σοφές και συνειδητές προσπάθειες και να χρησιμοποιήσετε τον σωστό τόνο και επιλογή λέξεων, προκειμένου να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Τα οικονομικά σας θα επηρεαστούν λόγω της ανάδρομης διέλευσης του Δία και θα ήταν φρόνιμο να αναθεωρήσετε ορισμένες επενδύσεις σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσετε τις ευθύνες σας έναντι των οικογενειακών σας σχέσεων και το να περνάτε ποιοτικό χρόνο μαζί τους είναι πιο ουσιαστικό παρά να εστιάσετε στα υλικά κέρδη σας.

ΙχθείςΘα υπάρξουν αλλαγές στο επαγγελματικό μέτωπο και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και την υγεία της οικογένειάς σας. Οι σχέσεις θα είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα εάν είστε σε θέση να διατηρήσετε την ειρήνη και την ευημερία με τους αγαπημένους σας. Το επαγγελματικό σας μέτωπο θα τονιστεί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Ο έλεγχος των δαπανών σας είναι απαραίτητος. Ο ανάδρομος Δίας στον Κριό σημαίνει ότι πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας τόσο στο πεδίο των υλικών κερδών, όσο και στον τομέα των σχέσεών σας. Μέτρα για τον μετριασμό των αρνητικών επιπτώσεων του Ανάδρομου Δία.

Ανεξάρτητα από το ζώδιο σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να ξεπεράσετε τις προκλήσεις αυτής της διέλευσης.

Φορέστε κίτρινο χρώμα, καθώς αυτό προάγει την ειρήνη και την ηρεμία. Η προσθήκη κίτρινου χρώματος στο ντύσιμό σας ειδικά τις Πέμπτες θα είναι ευεργετική. Κρατήστε ένα κίτρινο μαντήλι στην τσέπη σας για να έχετε ουσιαστική πρόοδο. Φορέστε κίτρινο ζαφείρι στον δείκτη σας για να ενισχύσετε τη δύναμη του Δία και να είστε ευλογημένοι με σοφία και γνώση. Δωρίστε κίτρινα αντικείμενα, ιδίως τις Πέμπτες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό