21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου… τρέλανε το Νίκο Μουτσινά – «Εισέβαλε» με στολή και μάσκα στο «Καλό Μεσημεράκι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε το βίντεο από τη συνάντησή τους έπειτα από χρόνια

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε στο Νίκο Μουτσινά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς αμφότεροι συναντήθηκαν μετά από χρόνια. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1… εισέβαλε στο στούντιο της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» με στολή και μάσκα και όταν αποκαλύφθηκε ποιος είναι… τρέλανε τον Μουτσινά.

«Ήταν λίγο δύσκολο να έρθω. Σου λέει “αυτός τόσο καιρό έλεγε όλα αυτά τα πράγματα και στο τέλος πηγαίνει ο ίδιος;”. Είπα πολλά και τα εννοούσα. Με πήρε η Αγγελική, με πήρε και ο Στέλιος και είπα πως ότι δεν σου αρέσει να σου κάνουν, μην το κάνεις, λέω θα έρθω. Στεναχωριέμαι που τελειώνει το “Καλό μεσημεράκι”, δεν αντέχω άλλο να μην υπάρχουν χιουμοριστικές εκπομπές. Δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά γύρνα γρήγορα. Και μην κάνεις το λάθος να πας απέναντί μου», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Νίκο Μουτσινά.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μάλιστα, του έφερε και μια μάσκα από τους Προδότες, τονίζοντας ότι είναι «ένα δώρο από τον ΑΝΤ1 με αγάπη», ενώ ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε: «Το περίμενα πέντε χρόνια αυτό το δώρο, να είναι καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό