20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

‘Ο Γουόλτερς κόπηκε γιατί δεν ήμασταν σίγουροι για την ετοιμότητά του’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
22.04.2023 | 21:50

ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ/INTIME

Στον λόγο για τον οποίο κόπηκε ο Νέιτ Γουόλτερς από την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού για τα playoffs της Basket League μίλησε ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Κολοσσό.

Για έλλειψη ενέργειας έκανε λόγο ο Χρήστος Σερέλης μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού στα playoffs της Basket League. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ακόμα ότι οι πράσινοι θα έπρεπε να έχουν καθαρίσει πολύ νωρίτερα το ματς και να μην επιτρέψουν στους Ροδίτες να πλησιάσουν στους 5 πόντους στα μέσα της τελευταίας περιόδου, ενώ ανεφέρθηκε και στην απόφασή του να κοπεί ο Νέιτ Γουόλτερς από την εξάδα των ξένων για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

“Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι στο οποίο φαινόταν να μην έχουμε την απαιτούμενη ενέργεια, ως οφείλαμε, παρόλο που από την αρχή μέχρι το τέλος είχαμε τον έλεγχο του σκορ. Τα στραβά είχαν ξεκινήσει από τις τρεις προηγούμενες περιόδους και στο σημείο που βρεθήκαμε στους 5 πόντους, η διαφορά θα έπρεπε να είναι στους 15. Η διαφορά μειώθηκε από καθαρά δικά μας λάθη, από κάποιες κακές επιλογές σε pick n’ roll. Ο Κολοσσός μία καλά δουλεμένη ομάδα, με καλό προπονητή και έμπειρους παίκτες. Είχαμε πολλά λάθη (σσ. 17), ειδικά για ματς εντός έδρας, δεχτήκαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό (σσ. 23), από μία ομάδα που δεν είναι το δυνατό της σημείο να τρέχει στον αιφνιδιασμό. Με βάση την εικόνα που είχαμε από το 5΄ μέχρι και τα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου θα έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το ματς, αλλά δεν το κάναμε κι αυτό ήταν το πρόβλημα.

Ο Νέιτ έκανε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει στην ομάδα υγιής. Το παιχνίδι που είχαμε ορίσει για να δούμε σε τι κατάσταση είναι και πόσο μπορεί να μας βοηθήσει ήταν εκείνο με την Παρτίζαν, το οποίο ήταν και πολύ δυνατό. Δεν ήμασταν σίγουροι για την ετοιμότητά του, ούτε εμείς, ούτε εκείνος και αναγκαστικά κόπηκε από την εξάδα των ξένων”, είπε αναλυτικά ο κόουτς Σερέλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό