20 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο Γκρίνγουντ κάνει… πίσω και ο Μπέλινγκχαμ γλύτωσε από μία σίγουρη τιμωρία!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η υπόθεση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ με τον Μέισον Γκρέινγουντ και το μεταξύ τους περιστατικό φαίνεται πως δεν θα… γιγαντωθεί, έπειτα από πρωτοβουλία του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που αγωνίζεται δανεικός στη Χετάφε. Το γύρο του διαδικτύου είχε κάνει η φραστική επίθεση που του είχε εξαπολύσει ο πρώην μέσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού φέρεται πως αποκάλεσε «βιαστή» τον Γκρίνγουντ, σε ένα πλάνο που «έπιασε» η κάμερα.

Η La Liga είχε προσλάβει ανθρώπους που μπορούν και διαβάζουν τα χείλη, ώστε να επιβεβαιώσουν την καταγγελία που είχε υποβάλλει ο Γκρίνγουντ, ωστόσο, τα δεδομένα… άλλαξαν. Σύμφωνα με τη «Mail Sport», ο Άγγλος επιθετικός αποφάσισε να μην κινηθεί νομικά εναντίον του Μπέλινγκχαμ, ώστε να μην τον δει να τιμωρείται και άφησε… πίσω του το δυσάρεστο για εκείνον περιστατικό, αφού είχε αποδειχθεί αθώος για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού και επίθεσης που κατηγορούταν. 

Υπενθυμίζεται πως έχουν περάσει δύο χρόνια απ’ όταν η σύντροφος του Γκρίνγουντ δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπου φαινόταν καλυμμένη στα αίματα και κατήγγειλε τον Άγγλο επιθετικό για ξυλοδαρμό. Ο 23χρονος είχε τεθεί εκτός δράσης για 1.5 χρόνο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λόγω των κατηγοριών, και το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Χετάφε.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2019 και η σύντροφός του, που είναι μοντέλο, είχε αναρτήσει ως λεζάντα χαρακτηριστικά μαζί με τις φωτογραφίες: «Για όσους θέλουν να ξέρουν τι στην πραγματικότητα κάνει σε μένα ο Μέισον Γκρίνγουντ». Ο 21χρονος αντιμετώπιζε κατηγορίες που περιλάμβαναν απόπειρα βιασμού και επίθεση, αλλά η Εισαγγελία του Στέμματος ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2023 ότι η υπόθεση είχε διακοπεί, αφού κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «δεν υπήρχε πλέον ρεαλιστική προοπτική καταδίκης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό