18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Γιώργος Παπανικολάου αποφάσισε να συνεχίσει στο δήμο Γλυφάδας – Τι ανακοίνωσε

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής έβαλε με ανάρτησή του το μεσημέρι της Κυριακής ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανακοινώνοντας επίσημα ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στο δήμο των νοτίων προαστίων στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση του: 

«Με όλη μου την αγάπη.

Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.

Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.

Για αυτά που έρχονται.

Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού «Η Γλυφάδα μας».

Τα καλύτερα είναι μπροστά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα σενάρια

Σημειώνεται ότι το Σάββατο έγινε γνωστό ότι ο Γιώργος Παπανικολάου συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου ο πρωθυπουργός να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του κ.Παπανικολάου και το ενδεχόμενο να λάβει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για την μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας.

Η ενόχληση για Πατούλη και η συγγνώμη

Η παραπάνω εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την έντονη δυσφορία που εκφράστηκε από το Μέγαρο Μαξίμου προς το πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη. Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που δείχνει τον νυν Περιφερειάρχη Αττικής να χορεύει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση στο Ζάππειο την ώρα που η χώρα δοκιμαζόταν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο ίδιος πάντως ζήτησε συγγνώμη για την συμπεριφορά του καθώς παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος.

Η ανάρτηση που έκανε την Παρασκευή: 

«Χτες παρευρέθηκα σε μια εκδήλωση γυναικών της ομογένειας, που διοργανώθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Προς το τέλος της εκδήλωσης αυτής και λίγο πριν την αποχώρηση μου, κάποιες από τις παρευρισκόμενες μου ζήτησαν να χορέψω μαζί τους κι εγώ εντελώς λανθασμένα, όπως οφείλω να παραδεχθώ εκ των υστέρων, ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση τους. Ήταν μια κακιά στιγμή, για την οποία θέλω ειλικρινά να ζητήσω συγγνώμη.

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή έχω αποδείξει ότι δεν κρύβομαι στα δύσκολα, κι έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.

Χτες έκανα λάθος και ζητώ συγγνώμη αν σε μια δύσκολη για την Πατρίδα μας συγκυρία, έστειλα με μια στιγμιαία πράξη μου το λάθος μήνυμα» έγραψε ο Γιώργος Πατούλης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό