23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω πει ποτέ για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τη λέξη αχαριστία»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Λιάγκας σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή, I Love Σου Κου.

Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ANT1 έκανε αναδρομή στα πρώτα του βήματα στη δημοσιογραφία, τις έντονες στιγμές, αλλά και την πορεία των τελευταίων ετών στο «Πρωινό». Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε για τη σχέση του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και ξεκαθάρισε πως τα σχόλια που είχε κάνει στον αέρα του “Πρωινού” δεν πήγαιναν για εκείνον.

«Με ενοχλεί η αγένεια» είπε κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε: «Η αχαριστία; Εγώ θα σε πάω τώρα στον Ουγγαρέζο, δεν γίνεται να μη σε ρωτήσω».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε:  «Πήγαινε με όπου θέλεις. Είπες για τη λέξη αχαριστία. Εγώ δεν έχω πει ποτέ για τον Δημήτρη τη λέξη αχαριστία. Πρόσεξε να δεις τώρα τι γίνεται.

Λέω κάτι, που μπορεί στο μυαλό μου να έχω κάτι άλλο. Και τι συμφέρει εσένα να κάνεις επειδή έχεις επηρεαστεί πάρα πολύ από το Youtube, το luben κλπ για να το κάνεις ωραίο; Να κολλήσεις δίπλα τον Ουγγαρέζο. Ποτέ δεν έχω πει αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τα είπα γενικά και κόλλησαν δίπλα τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Σας βολεύει; Δεν πιστεύω αυτά για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν ο καθένας πει οτιδήποτε και εγώ πάω και του κολλήσω δίπλα ένα όνομα, δεν είναι ανήθικο;

Όταν θέλω να πω κάτι, ειλικρινά βγαίνω και το λέω. Όταν θέλω να πω κάτι για κάποιον, βγαίνω και το λέω. Όταν λέω κάτι γενικά, μπορεί να έχω 4-5 ανθρώπους στη ζωή μου…

Είναι πολλοί άνθρωποι που θεωρώ ότι τους έχω βοηθήσει και σε μια άλλη στιγμή δεν μου έχουν φερθεί καλά. Δεν είναι ένας, είναι πολλοί. Με τα όσα ακολούθησαν, μπορεί να είχα και άλλες σκέψεις στο μυαλό μου μετά γιατί είδα πώς απάντησαν κάποιοι. Όταν είπα αυτά, εκείνη την ημέρα, στο μυαλό μου δεν είχα κανέναν Δημήτρη Ουγγαρέζο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό