19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Γιώργος Αυτιάς υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην πολιτική αρένα κατεβαίνει ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Αυτιάς, καθώς με επίσημη ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. 

Η υποψηφιότητα του πολύπειρου δημοσιογράφου φαίνεται πως είχε «κλειδώσει» εδώ και αρκετό καιρό, ενώ οι φήμες προς αυτή την κατεύθυνση πολλαπλασιάζονταν όσο πλησίαζαν οι ημερομηνίες ανακοίνωσης των ευρωψηφοδελτίων. 

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει το παραμικρό μέχρι σήμερα που έγινε και η επίσημη ανακοίνωση. Τώρα απομένει να γίνει γνωστό και ποιος ή ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες του στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου καθώς λόγω των απαγορεύσεων που προβλέπονται από τη νομοθεσία, δεν επιτρέπεται να συνεχίσει την παρουσίαση της εκπομπής του «Καλημέρα», η οποία διανύει φέτος τον 12ο χρόνο της στον σταθμό του Φαλήρου. 

Οι τελευταίες λεπτομέρειες της υποψηφιότητας του Γιώργου Αυτιά πάντως για το «γαλάζιο ευρωψηφοδέλτιο φαίνεται πως συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχε ο δημοσιογράφος και πλέον υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο μέγαρο Μαξίμου. 

Μάλιστα η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητά του Γιώργου Αυτιά, συνοδεύεται και από δύο σχετικές φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο ανδρών στην Ηρώδου Αττικού. 

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι γεννημένος στη Σάμο το 1956 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό