19.5 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

«Ο Γιόνσον με την Κάντιθ έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο, που κλήθηκε στην Εθνική Δανίας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαβάσατε νωρίς το πρωί τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση του Γιόνας Γιόνσον, ο οποίος με την επίσκεψη του στην Αθήνα, πρόσθεσε και την ποιότητα ζωής που θα μπορεί να έχει στην Ελληνική πρωτεύουσα, στο… πακέτο ΑΕΚ και είναι κοντά στο να απαντήσει στη δελεαστική πρόταση που έχει δεχτεί από την Ένωση. Το ταξίδι, μάλιστα, του διεθνή Δανού μέσου στην Ελλάδα και οι επαφές του με την ΑΕΚ, έχουν γίνει θέμα και στην Ισπανία, με την ιστοσελίδα Canal Amarillo που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Κάντιθ, της πρώην ομάδας του, να φιλοξενεί άρθρο μέσω του οποίου αποθεώνει τον ποδοσφαιριστή για την παρουσία του στη La Liga.

«Ο Γιόνσον συμπλήρωσε δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια στην Κάντιθ αλλά ο κύκλος του έφτασε στο τέλος του και αναζητά νέα ομάδα. Και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να τη βρει. Μιλάμε για την ΑΕΚ, με την οποία ήδη διαπραγματεύεται. Ο Δανός μέσος έφτασε στην Κάντιθ πριν δύο σεζόν και ήταν επιτυχημένη η παρουσία του εδώ, στο τακτικό πλάνο της ομάδας. Μαζί με τον Χοσέ Μαρί, διαμόρφωσε ένα ισχυρό δίδυμο στον άξονα, παρέχοντας ασφάλεια, με τα κλεψίματα τους και την ισορροπία που είχαν στη μεσαία γραμμή. Με τον Γιόνσον στα χαφ, η Κάντιθ πρόσθεσε πολλούς βαθμούς και ο ίδιος είχε μια ονειρική σταθερότητα. Έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο μάλιστα που κλήθηκε στη εθνική ομάδα της Δανίας. Ωστόσο, το επίπεδό του δεν ήταν το αναμενόμενο φέτος αν και ήταν βασικό στέλεχος σε σημαντικά αποτελέσματα και δύσκολα παιχνίδια, όπως η νίκη στο Καμπ Νου ή η ισοπαλία στη Σεβίλλη. Τώρα φαίνεται πως θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια επί ελληνικού εδάφους», τονίζει μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ των Ισπανών.  Ο Γενς Γιόνσον στα δύο χρόνια που έμεινε στην Κάντιθ κατέγραψε 61 συμμετοχές συνολικά, οι 57 στη La Liga με 1 ασίστ, ενώ από τη στιγμή που έγινε διεθνής, φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Δανίας 5 φορές. 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό