17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο Γιόκιτς ενημέρωσε τον Πέσιτς πως δεν θα ενισχύσει τη Σερβία

Ειδήσεις Ελλάδα

MUNDOBASKET 2023

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
23.07.2023 | 16:37

Ο Νίκολα Γιόκιτς
FIBA

Οι φόβοι των Σέρβων επιβεβαιώθηκαν. Ο Νίκολα Γιόκιτς δεν θα δώσει το παρών στο MundoBasket 2023, όπως ενημέρωσε τον προπονητή της Εθνικής, Σβέτισλαβ Πέσιτς, αλλά και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της Mozzart Sport αναφορικά με τη διαφαινόμενη απουσία των Νίκολα Γιόκιτς και Βασίλιε Μίτσιτς από την Εθνική Σερβίας στο MundoBasket 2023, ήρθε νεότερο ρεπορτάζ από το ίδιο μέσο, το οποίο αναφέρει πως ο πρωταθλητής του NBA με τους Νάγκετς ενημέρωσε τόσο τον Σβέτισλαβ Πέσιτς, όσο και τους ανθρώπους της ομοσπονδίας για την οριστική απόφασή του να μην ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του το φετινό καλοκαίρι.

Όπως σημειώνεται, ο Πέσιτς, οι άνθρωποι της σερβικής ομοσπονδίας, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς επιχείρησαν με κάθε τρόπο να μεταπείσουν τον υπερταλαντούχο σέντερ, όμως η προσπάθειά τους έπεσε στο κενό.

Μην ξεχνάτε ότι ο Γιόκιτς προέρχεται από μία αρκετά γεμάτη σεζόν στο NBA, στη διάρκεια της οποίας έπαιξε σε 69 ματς στην regular season κι άλλα 20 στα playoffs, ενώ το περασμένο καλοκαίρι είχε συμμετάσχει με τη Σερβία στο EuroBasket 2022, μπαίνοντας από πολύ νωρίς στο γήπεδο και έχοντας ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό