16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο γιος του Giannis τράβηξε τα βλέμματα με τις ντρίπλες του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φρόντισε να ξεκινήσει τη χρονιά με μία απίστευτη εμφάνιση. Στο πρώτο ματς των Μπακς για το 2024, ο «greek freak» έκανε triple-double κόντρα στους Πέισερς. Συγκεκριμένα τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 30 πόντους, 18 ριμπάουντ, 11 ασίστ και 2 μπλοκ.

Μπορεί να ήταν σε τρομερή βραδιά ο Giannis, ωστόσο αυτό δεν αρκούσε για το Μιλγουόκι, μιας και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 122-113. Οι Πέισερς έχουν το απόλυτο φέτος κόντρα στα «ελάφια», καθώς μετράνε 3/3 νίκες, με τελευταία να ήταν αυτή στα ημιτελικά του In-Season Tournament.

Όσο καλή και να ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν αυτός που… τράβηξε τα βλέμματα. Ειδικά πριν από το τζάμπολ του αγώνα. Τα φλας «πέσανε» πάνω στον γιο του Giannis, ο οποίος από πολύ μικρή ηλικία, επιβεβαιώνει τη φράση «from father to son».

Ο μικρός Αντετοκούνμπο, έδειξε τις μπασκετικές του ικανότητες, καθώς προσπαθούσε να ντριπλάρει πολλές φορές συνεχόμενα. Ο Giannis τον καμάρωνε και στο τέλος τον πήρε αγκαλιά και τον φίλησε. Μία πολύ όμορφη κίνηση, με τον ίδιο να δείχνει για μία ακόμη φορά την τρομερή σχέση που έχει με την οικογένειά του, αλλά και το πόσο αγαπάει τα παιδιά του.

Απολαύστε το βίντεο με τον μικρό Αντετοκούνμπο:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό