18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο γιος μου δεν είναι ναρκομανής, ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα, λέει ο πατέρας του Έλον Μασκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πατέρας του Έλον Μασκ αποδίδει τα δημοσιεύματα σε προσπάθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ προκειμένου να εμποδίδει τα επιχειρηματικά συμφέροντα του πάμπλουτου επιχειρηματία

Απάντηση στο δημοσίευμα του The New Yorker, σύμφωνα με το οποίο ο  Έλον Μασκ παίρνει ναρκωτικά για να αντιμετωπίσει την αγχωτική ζωή του και τα προβλήματα ψυχικής υγείας του, θέλησε να δώσει ο πατέρας του διευθύνοντα συμβούλου της Tesla, αναφέρει η Daily Mail.

Ο συνταξιούχος Νοτιοαφρικανός πολιτικός Έρολ Μασκ, 77 ετών, ανέφερε ότι το δημοσίευμα χαρακτηρίζεται από «κατάφωρες ανακρίβειες».

Ειδικότερα, το δημοσίευμα αποδίδει την «ακανόνιστη συμπεριφορά» του Έλον στις «προσπάθειές του να αυτοθεραπευτεί», λόγω του «αδυσώπητου άγχους» που βίωνε στη ζωή του.

Ο Έρολ Μασκ, υποστήριξε μάλιστα, ότι ο γιος του πήγε στο podcast του Τζο Ρόγκαν και κάπνισε μαριχουάνα, επειδή δεν ήθελε να φαίνεται «φρόνιμος».

Elon Musk smokes marijuana on the Joe Rogan experience 😂😂 pic.twitter.com/BSo1BV3rHi

— Alireza (@alixrezax) September 7, 2018

Ερωτηθείς για το άρθρο, ο Έρολ είπε στην The U.S Sun ότι «είναι πολύ ανησυχητικό το γεγονός αυτό με κατάφωρες ανακρίβειες. Το 99,9 τοις εκατό όσων βλέπουν τον Έλον υπό το πρίσμα αυτού του άρθρου θα τον καταδικάσουν ως επικίνδυνο για την κοινωνία.»

Ο ίδιος εξήγησε ότι «Η εικασία ότι ο Έλον έχει προβλήματα ψυχικής υγείας και μπορεί να αυτοθεραπεύεται με Ambien και κεταμίνη πρόκειται για προσπάθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ προκειμένου να εμποδίσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα του πάμπλουτου επιχειρηματία».

Εκτός από το ότι χαρακτήρισε το δημοσίευμα «ανοησία από πάνω μέχρι κάτω», ο πατέρας του Μασκ ανέφερε για τη χρήση μαριχουάνας στη διάρκεια της εμφάνισης του γιου του στον Τζο Ρόγκαν ότι «τράβηξε μια ρουφηξιά μαριχουάνας, με τους ειδικούς να υποστηρίζουν ότι δεν κατέβασε τον καπνό και τον Έλον να βήχει μέχρι το τέλος της εκπομπής».

Μεγάλο μέρος του άρθρου του New Yorker, με τίτλο Elon Musk’s Shadow Rule, βασίστηκε σε ισχυρισμούς φίλων και συνεργατών του.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι «συνεργάτες λένε ότι η χρήση ναρκωτικών από τον Μασκ έχει κλιμακωθεί τα τελευταία χρόνια και ότι τα ναρκωτικά, παράλληλα με την απομόνωσή του και την ολοένα και πιο σκληρή σχέση του με τον Τύπο, μπορεί να συμβάλει στην τάση του να κάνει χαοτικές και παρορμητικές δηλώσεις».

Το 2017, ο Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι χρησιμοποιεί για θεραπεία διαταραχών ύπνου Ambien με αλκοόλ: «Λίγο κόκκινο κρασί, vintage δίσκος, λίγο Ambien … και μαγεία!»



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό