18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Ο Γιοβάνοβιτς προτάθηκε στην Μπεσίκτας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινα χωρίς ομάδα μετά την απόλυση του από τον Παναθηναϊκό, αλλά οι «σειρήνες» έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν για τον Σέρβο τεχνικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «SportsDigitale», ο Γιοβάνοβιτς είναι ένας εκ των υποψηφίων για να αναλάβει το τιμόνι της Μπεσίκτας, καθώς προτάθηκε στη διοίκηση του συλλόγου. Αυτήν την είδηση την έφερε στο «φως» ο Ερτάν Σουζγκιούν, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μπεσίκτας βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα του τουρκικού πρωταθλήματος μετά από 17 αγωνιστικές και απέχει 15 βαθμούς από την κορυφή της κατάταξης, γεγονός που αποδεικνύει τον λόγο που η διοίκηση του συλλόγου ψάχνει τρόπο να «ανασυγκροτήσει» την ομάδα και να την επαναφέρει στην τάξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιοβάνοβιτς απολύθηκε από τον Παναθηναϊκό, μετά από ορισμένα αρνητικά αποτελέσματα και τον αποκλεισμό των «πρασίνων» από το Europa League, με τον Φατίχ Τερίμ να τον διαδέχεται στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Ο 61χρονος τεχνικός ανέλαβε να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2021 και ηγήθηκε της ομάδας σε 113 παιχνίδια, με απολογισμό 64 νίκες, 22 ισοπαλίες και 26 ήττες. Την πρώτη του σεζόν στην ομάδα, 2021/22, οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό