18.3 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο γιατρός: Ο Λεωνίδας αποφασίζει να πατήσει τον όρκο του Ιπποκράτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο γιατρός: Μεγάλες ανατροπές και εξελίξεις θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας.

Ο Ανδρέας, προσπαθώντας να πείσει την Κέλλυ να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, την καλεί σε δείπνο μαζί με την Άννα, έχοντας όμως ως απώτερο στόχο να πείσει και τις δύο να κάνουν οικογενειακή ψυχοθεραπεία, για να έρθουν πιο κοντά.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, βλέποντας ότι π Δανάη συνεχίζει να τον αποφεύγει, συνεργάζεται με την Εύα για τη θεραπεία μιας γυναίκας αστροναύτη, η οποία παθαίνει κρίσεις πανικού και θέλει να το κρύψει από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος. Λίγο μετά, η Σοφία έρχεται σε σύγκρουση με τον Μιχάλη, που της λέει πως ίσως πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί με τον Ανδρέα και να προχωρήσει παρακάτω, καθώς όλη αυτή η κατάσταση επηρεάζει τη δουλειά της.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η εισαγωγή ενός ασθενή αναστατώνει τον Λεωνίδα, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο από το παρελθόν του που είχε βασανίσει και τον ίδιο και την οικογένειά του όταν προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα από την Αφρική.Ο Λεωνίδας, θέλοντας να αποδώσει δικαιοσύνη, αποφασίζει να πατήσει τον όρκο του Ιπποκράτη και να τον αφήσει να πεθάνει, πράγμα που όμως δεν τον αφήνει να κάνει ο Ανδρέας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό