23.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Γιατρός: Ανδρέας και Σοφία έρχονται κοντά!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιατρός: Η Σοφία καταφέρνει να βρει το θάρρος και να αποκαλύψει στον Ανδρέα πως είχαν δεσμό. 

Παρόλο που εκείνος δεν έχει καμία ανάμνηση από την κοινή τους ζωή, γεγονός που την πληγώνει, της ζητάει να μάθει περισσότερα πράγματα τόσο για το πώς ήταν ο ίδιος προτού χάσει τη μνήμη του αλλά και πώς ήταν η σχέση τους.

O Γιατρός

Αυτή η κουβέντα καταρρακώνει συναισθηματικά τη γιατρό, η οποία συνειδητοποιεί πως δύσκολα θα γίνει ξανά ζευγάρι με τον Ανδρέα. Οι μέρες περνούν και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, εκείνος την πλησιάζει ζητώντας της να του πει πράγματα από το παρελθόν και τη σχέση τους, ενώ προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα τού πώς ήταν οι δυο τους πριν από εκείνη τη μοιραία ημέρα που του άλλαξε τη ζωή.

Όμως συμβαίνει ένα απρόσμενο και σοβαρό γεγονός, συγκεκριμένα ο εκτροχιασμός ενός συρμού του ηλεκτρικού, με αποτέλεσμα και οι δύο να στρέφουν την προσοχή τους στους ανθρώπους που καταφθάνουν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Όλο το προσωπικό αναλαμβάνει τους τραυματίες δίνοντας μεγάλο αγώνα. Αυτές οι ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και όλοι οι γιατροί καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Όταν τελειώνει η βάρδια τους, η Σοφία και ο Ανδρέας πηγαίνουν μαζί μια βόλτα για να αποφορτιστούν.

Ο Γιατρός

Τότε το πρώην ζευγάρι έρχεται κοντά και συζητά πιο αναλυτικά για τη σχέση τους, γεγονός που επηρεάζει πολύ τη Σοφία, η οποία τρέφει ακόμα συναισθήματα για τον Ανδρέα.

mytv

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό