21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Γιαννακόπουλος έκανε αναπαράσταση το πώς θα πάρει ο Παναθηναϊκός την Euroleague

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξαναμιλήσει για το πώς ο Παναθηναϊκός AKTOR θα κατακτήσει την Euroleague στο τέλος της χρονιάς και θέλησε αυτήν την φορά να κάνει αναπαράσταση μέσα στο ΟΑΚΑ, με τον τρόπο με τον οποίο θα έρθει το 7ο ευρωπαϊκό. 

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ τόνισε πως πιστεύει ότι η ομάδα του θα κερδίσει με 91-90 στον τελικό, χάρις σε buzzer-beater του Κώστα Σλούκα, τον οποίο μετά και τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα αποκάλεσε ηγέτη. Εκείνος, λοιπόν, έκανε την εκτίμηση πως με 1.7 δευτερόλεπτα να απομένουν, ο Τζέριαν Γκραντ θα κάνει την επαναφορά στην πλάγια γραμμή.

Η μπάλα θα πάει στον Κώστα Σλούκα, ο οποίος θα πάρει το σκριν από τον Χουάντσο και θα επιχειρήσει να σουτάρει πίσω από τα 6.75μ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε αναπαράσταση την όλη φάση, ευστοχώντας στο τέλος και στο 3ποντο, λέγοντας στη συνέχεια: «καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα, είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης».

Πώς ο Παναθηναϊκός AKTOR «κλειδώνει» την 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στην 2η θέση της Euroleague με 20 νίκες και 11 ήττες και αν καταφέρει να κάνει το 3/3 στα εναπομείναντα παιχνίδια του, θα καταφέρει να τερματίσει σε αυτήν την θέση και θα έχει – σαφώς – και πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play-off της Euroleague.

Το πιο κρίσιμο απ’ όλα τα ματς είναι ενδεχομένως αυτό εκτός έδρας απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια (29/03, 21:30), ενώ ακολουθεί η δοκιμασία στο Μόναχο με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου (05/04, 21:30) και η εντός έδρας αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου (11/04, 21:15).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό