22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Βόλος έχει… σφυγμό και «έσωσε» την παρτίδα στις Σέρρες στο φινάλε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τον Βόλο και χάρις στο πέναλτι του Χουάν Γκαρσία στο 90+3′, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Σταδιακή άνοδος ανεξάρτητα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, πολύτιμος ο βαθμός για τους φιλοξενούμενους στη «μάχη» της παραμονής.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, όμως, ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 45+2′. Στο μοναδικό του σουτ σε ολόκληρο το 45λεπτο, ο Γκαρσία βρήκε στον κενό χώρο τον Ασεχνούν κι εκείνος έκανε το 1-0.

Ο Πάμπλο Γκαρσία προέβη σε αλλαγές, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Άλεξιτς στο 46′ και εκείνος τον δικαίωσε, κερδίζοντας πέναλτι στο 50ο λεπτό. Ο Κωνσταντίνος Θυμιάνης ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε για να φέρει το ματς στα ίσα.

Ο Πανσερραϊκός… γύρισε το ματς στο 59ο λεπτό, με τον Πασχάλη Στάικο να βγάζει τη σέντρα και τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να σκοράρει με κεφαλιά-ψαράκι. Ωστόσο, ο Βόλος κατάφερε στο φινάλε της αναμέτρησης να ισοφαρίσει σε 2-2.

Ο Γιώργος Μύγας κέρδισε πέναλτι έπειτα από μαρκάρισμα του Άγγελου Οικονόμου και ο Γκαρσία ευστόχησε στο 90+4′ για το τελικό 2-2. Στην 9η θέση της Super League οι Σερραίοι με 22 βαθμούς και στο -5 από την 6άδα, 11ος είναι ο Βόλος με 15 βαθμούς.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:Πανσερραϊκός (Γκαρσία): Χόβαν, Θυμιάνης, Μπέργκστρεμ, Διαμαντής (90’ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Στάικος, Μορέιρα, Τομάς (86’ Μούργος), Ουάρντα (90’ Πεταυράκης), Ντανκερλούι (45’ Άλεξιτς), Μπετανκόρ (76’ Οικονόμου).Βόλος (Λόπεθ): Κόβατς, Μύγας, Ασλανίδης (63’ Μωραΐτης), Καλογερόπουλος, Κίτσος (45’ Κόμπα), Τσοκάνης (73’ Ντέλετιτς), Σιέλης (63’ Ράσιτς), Γκλάβτσιτς, Άλχο, Ασεχνούν, Γκαρσία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό